در چند روز اخیر میادین میوه و تره‌بار با افزایش قیمت گوشت قرمز پذیرای مردم هستند.

به گزارش برات‌نیوز، کارشناسان عدم عرضه روان گوشت توسط دامداران را دلیل این افزایش قیمت می‌دانند.

طبق بررسی‌های میدانی صورت گرفته از میادین میوه و تره‌بار، افزایش قیمت گوشت قرمز بین 10 تا 25 درصد گزارش شده است.

این افزایش قیمت از ابتدای بهمن ماه رخ داد.

درحالی که چند ماهی می‌شد بازار گوشت قرمز به ثبات رسیده بود.

افزایش قیمت گوشت قرمز به حدی سریع بود که در یک روز 10 هزار تومان بالا رفت.

در چنین شرایطی، میادین میوه و تره‌بار به دنبال افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار، نرخنامه خود را تغییر داده است.

افزایش قیمت گوشت قرمز در نرخنامه میادین میوه تره‌بار می‌تواند بیانگر این موضوع باشد که قیمت‌ها در ماه پایانی سال نیز احتمالا افزایشی خواهد بود.

عدم عرضه روان دام عامل افزایش قیمت گوشت

علی اصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در همین زمینه در گفت‌وگویی اعلام کرد:

مهمترین دلیل افزایش قیمت در بازار و میادین میوه و تره‌بار، عدم عرضه روان دام از سوی دامداران است.

امید به بهبود بازار در ایام منتهی به نوروز موجب شده دامدارن نسبت به عرضه دام خود تعلل کنند.

ملکی در این زمینه دامداران را مقصر نمی‌داند و می‌گوید:

هزینه پرورش دام افزایش قابل توجهی داشته است.

به طوری که دامداران برای جبران آن به دنبال بازار مناسب هستند.

با کمی واقع‌بینی میفهمیم که نوروز این فرصت را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد.

وی در ادامه سخنان خود افزود:

 متوسط قیمت عرضه هر کیلوگرم دام زنده در میادین عرضه دام 55 هزار تومان است.

او همچنین تصریح کرد:

عمده دام مورد مصرف در پایتخت از استان کردستان تامین می‌شود.

اکنون متوسط قیمت دام در این استان 53 تا 54 هزار تومان است که با هزینه حمل به تهران حدود یک هزار تومان به آن افزوده می‌شود.

به گفته ملکی، قیمت عمده هر کیلوگرم گوشت گوسفندی برای مراکز عرضه 110 تا 115 هزار تومان است.

ملکی در ادامه افزود:

 قیمت هر کیلوگرم شقه بدونه دنبه برای مصرف کننده معمولا 10 درصد بیشتر از قیمت عرضه عمده و در حدود 125 تا 130 هزار تومان است.

اشتراک گذاری :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *