این عدد ترسناک را مرکز مطالعات دانشگاه حقوق کمبریج اعلام کرده است. البته باید توضیحات بیشتری را پیرامون این عدد ارائه کنیم. این ضرر مالی پیشبینی میشود که در طول ۵ سال رقم بخورد و مربوط به تنها یک سال نیست. همچنین این ضرر مالی برای کل جهان خواهد بود و تنها متوجه ایالات متحده نیست. نام این ضرر مالی را افسردگی مالی جهانی نامیدهاند.
GDP مربوط به ۱۹ قدرت اقتصادی برتر دنیا در سال گذشته ۶۹.۲ تریلیون دلار بود.
خیلی خوشبینانه خواهد بود که درطول 5 سال با یک ضرر ۳.۳ تریلیون دلاری مواجه باشیم. همچنین باید بیان کنیم این انتظار که در طول 5 سال فقط 5.3 درصد از GDP یعنی 26.8 تریلیون دلار ضرر مالی داشته باشیم، انتظاری خوشبینانه است.
پیشبینی میشود که ایالات متحده در طول این ۵ سال بین ۵۵۰ میلیارد دلار تا ۱۹.۹ تریلیون دلار ضرر خواهد کرد.
میتوانیم بیان کنیم که بازارهای جهانی شامل این افسردگی مالی نخواهند شد.
اگر آمار و ارقام ارائه شده برای شما ناآشنا است میتوانید اینگونه در نظر بگیرید که تا ۴۰ سال پس از پایان شیوع کرونا نمیتوانیم شاهد رشد مالی و افزایش میزان سود باشیم. این سخن را آقای کیث وید که رییس موسسه مالی شرودر است بیان میکند.
او با بررسی بلاهای مشابه و میزان تلفات هر یک که در گذشته رخ داده بود توانست جدول زیر را با عنوان جدول معروف ناامیدی فراهم کند:
پاول هالینگسورث که در زمینه اقتصاد فعالیت میکند میگوید که شیوع ویروس کرونا باعث ایجاد تغییراتی ساختاری خواهد شد. از جمله این تغییرات میتوان به افزایش ذخیرههای خانگی، محافظه کاری بیشتر و بازآرایی زنجیره عرضه محصولات اشاره کرد.
به همین دلیل و با گذشت زمان مشاهده خواهیم کرد که مردم میخواهند یک سپر امنیتی بزرگتر را برای خود بوجود بیاورند. آنها ممکن است پیرامون کار و میزان درآمد خود با نگرانیهایی جدی مواجه شوند. پاول میگوید که این امر باعث میشود تا مردم نسبت به هزینههای درمانی که در آینده امکان دارد به آنها تحمیلشود و همچنین میزان مالیاتی که باید برای موارد مختلف بپردازند، نگرانی بیشتری داشته باشند.