1. خانه
  2. اقتصاد
  3. اخبار اقتصادی
  4. کرونا ویروس، ضربه ای مهلک برای اقتصاد جهانی
اخبار اقتصادیاقتصاد

کرونا ویروس، ضربه ای مهلک برای اقتصاد جهانی

اقتصاد جهانی

به گفته دیوید مالپس ، رئیس بانک جهانی ، بیماری همه گیر کروناویروس “ضربه مهلک” برای اقتصاد جهانی است. آقای مالپس هشدار داد که وضعیت معیشت میلیاردها نفر از مردم تحت تأثیر این بیماری قرار گرفته است. با برات نیوز همراه باشید.

وی گفت: شکست اقتصادی ناشی از این بیماری می تواند یک دهه ادامه داشته باشد.

در ماه می ، آقای مالپس هشدار داد که 60 میلیون نفر تحت تاثیر این ویروس به سمت “فقر شدید” حرکت خواهند کرد. تعریف بانک جهانی از “فقر شدید” زندگی با کمتر از 1.90 دلار (1.55 پوند) در هر روز است.

با این حال، آقای مالپس در مصاحبه اختصاصی در روز جمعه گفت که بیش از 60 میلیون نفر در دنیا هستند که با کمتر از 1 پوند در روز زندگی می کنند.

آقای مالپس اعلام کرد که کرونا ویروس ضربه مهلکی برای اقتصاد جهانی بوده است. او گفت:

ترکیب این بیماری همه گیر و تعطیل شدن کسب و کارها به معنای مختل شدن وضعیت معیشت میلیاردها نفر از مردم است و این موضوع نگران کننده است. عواقب مستقیم این بیماری یعنی درگیر کردن سلامتی و عواقب اجتماعی آن یعنی از دست درآمد بسیار سخت است.

آقای مالپه هشدار داد که کسانی که توانایی مالی ضعیفی دارند، بیشترین ضربه را از آثار کرونا ویروس دریافت خواهند کرد.

وی گفت: ما می توانیم ببینیم که سهام بازار در آمریکا نسبتا بالاست، اما مردم در کشورهای فقیر نه تنها بیکار هستند بلکه قادر به انجام کار حتی در بخش های غیر رسمی اقتصاد (تعطیل شده کشورها) نیستند و این عواقب به مدت یک دهه ادامه خواهد داشت.

چاره بانک جهانی برای بهبود اوضاع اقتصاد جهانی

بانک جهانی به همراه همتایان خود از کشورهای آسیب دیده حمایت می کند، اما می گوید که چیزهای بیشتری از حمایت مورد نیاز است. این شرکت از وام دهندگان تجاری مانند بانک ها و صندوق های بازنشستگی خواست بدهی کشورهای فقیر را کاهش دهند. او همچنین خواستار این است که شرایط وام برای این کشورها شفاف شود و سرمایه گذاران با اطمینان بیشتری در مورد سرمایه گذاری در این اقتصادها گام بردارند.

بانک جهانی معتقد است که حمایت هدفمند دولت و اقدامات لازم برای تقویت بخش خصوصی نیز برای بازسازی اقتصاد ضروری است. سرمایه گذاری و پشتیبانی موجب ایجاد مشاغل در حوزه هایی مانند تولید می شود تا بتواند جایگزین مشاغلی مانند گردشگری شود که بیشترین آسیب را دیدند و حتی ممکن است برای همیشه از بین بروند.

تنش و نابرابری

آقای مالپس این صدمه به تجارت جهانی را می پذیرد و تمایل به نزدیک تر شدن زنجیره های تامین به خانه ها یا برداشتن موانع تجاری را یک چالش می داند. او می گوید: ” هنگامی که تجارت کاهش یابد، موجب ایجاد تنش و نابرابری های خاص خود می شود. من مطمئن هستم که اقتصاد جهانی در آینده نسبت به دوران قبل از کرونا بیشتر به هم مرتبط می شود.

او در انتها اضافه کرد: می توان بر این فاجعه فائق آمد و این مردم را انعطاف پذیر و مقاوم می کند. فکر می کنم پیدا کردن راه حل برای این موضوع برای کشورها و دولت ها سخت باشد. اما می توانیم تلاش برای این کار را تشویق کنیم. من خوش بین هستم که در دراز مدت با تلاش انسان و نووری واقعی به آن برسیم. جهان به سرعت در حال پیشروی و ارتباط است و این به آینده امید می دهد.

با این جال وی اعتراف می کند که چالش تصمیم های درست در زمان و مکان مناسب وجود دارد و در چنین برهه ای، این مسئله می تواند قابل توجه باشد.

تازه های برات نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست