بانکها مجازند ضمانتنامه صندوقهای دانشبنیانها را در راستای تکالیف قانون جهش تولید دانشبنیان؛ بپذیرند.
به گزارش برات نیوز، بانکها میتوانند ضمانتنامههای صادر شده توسط صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوقهای غیردولتی پژوهش و فنآوری را بپذیرند.
این درحالی است که مقام معظم رهبری طی چند سال اخیر بر توسعه و رونق تولید ملی به ویژه تولید با همیاری دانش بنیانها تاکید کرده است.
از اینرو تمامی دستگاهها و نهادها ملزم به همراهی دانش بنیانها هستند و باید دراین راه توسعه آنها را یاری دهند.
براساس این گزارش، بانک مرکزی تکالیف مرتبط با شبکه بانکی کشور مقرر در «قانون جهش تولید دانشبنیان» مصوب جلسه ۱۱ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ مجلس شورای اسلامی را به شبکه بانکی ابلاغ کرد.
لزوم پذیرش قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور
بر این اساس و طبق بند (ب) ماده (۴)، دستگاههای اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری، بانکها و مؤسسات اعتباری غیربانکی و شرکتها و مؤسسات تابعه و وابسته به نهادهای عمومی غیردولتی، نهادهای انقلاب اسلامی و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، مجازند در تضامین اعتباری و تضامین مربوط به فرایند ارجاع کار، خرید انواع کالا و ماشینآلات، معاملات پیمانکاری، انجام تعهدات، پیشپرداخت و حسن انجام کار، ضمانتنامههای صادرشده توسط صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوقهای غیردولتی پژوهش و فنآوری موضوع ماده (۴۴) قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقای نظام مالی کشور مصوب ۱/۲/۱۳۹۴ را بپذیرند.
همچنین متن زیر به انتهای بند (ب) ماده (۱۶) قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقای نظام مالی کشور اضافه میشود:
سرمایهگذاری مشترک بانکها و مؤسسات اعتباری با صندوق نوآوری و شکوفایی در طرحهای مصوب شورای راهبری فنآوریها و تولیدات دانشبنیان از شمول این بند مستثنی شده و به عنوان فعالیت بانکی تلقی میشود. بانکها و صندوق نوآوری مکلف هستند حداکثر پس از هفت سال از تاریخ آغاز سرمایهگذاری، نسبت به اتمام سرمایهگذاری و خروج اقدام کنند.