اینستاگرام پس از مدتها بررسی، بالاخره دایرکت پلتفرم خود را برای کاربران تحت وب در دسترس قرار داد. دایرکت تحت وب اینستاگرام چه سودی برای کسب و کارها دارد؟ با برات نیوز همراه باشید.
در چند ماه اخیر، احتمالا حرف و حدیثهای زیادی درمورد پلتفرمهای پیامرسان آنلاین و مجازی شنیدهاید که تمام تلاش خود را بهکار بستهاند، تا ارتباطات مردم را بیش از پیش به یکدیگر قویتر کنند. چند هفته گذشته، اینستاگرام به جمع این پلتفرمها پیوست و در نهایت دایرکت خود را برای کاربران تحت وب آزاد کرد. دارکت تحت وب، یکی از پروژههایی بود که اینستاگرام از ماه ژانویه تا امروز مشغول بررسی و امتحان آن بوده است.
با استفاده از این ویژگی، بهجای اینکه فقط از طریق اپلیکیشن گوشی همراه خود بتوانید به گفتگو با دیگر کاربران بپردازید، بهراحتی میتوانید با استفاده از مرورگر هر سیستمی، از دایرکت اینستاگرام استفاده کنید.
پلتفرم تحت وب اینستاگرام، همان حس و حال نسخه اپلیکیشن موبایل را حفظ کرده است. همچنین ویژگیهای مهم آن مانند کیبورد ایموجیها، علامت ارسال و خوانده شدن پیامها، درخواست پوشهها و سایر موارد، در نسخه تحت وب هم گنجانده شدهاند. برای دسترسی به بخش دایرکتهای نسخه وب، تنها کافی است از طریق سایت اینستاگرام وارد حساب کاربری خود شوید و علامت پیکان بالای صفحه را انتخاب کنید. در این قسمت میتوانید نوتیفیکشنها را فعال کنید، پیام جدید ارسال کنید، به پیامها پاسخ دهید و از همه مهمتر، از صفحه بزرگ دسکتاپ و دکمههای کیبورد زیر انگشتان خود لذت ببرید.
چرا دایرکت تحت وب اینستاگرام در کسب و کارها اهمیت بالایی دارد؟
نسخه تحت وب اینستاگرام، برای بسیاری از کاربران، مخصوصا اینفلوئنسرها یا کسب و کارهای بزرگ و کوچک بسیار مفید است. اینگونه کاربران از طریق سیستم دایرکت و پیام اینستاگرام، با افراد مختلفی در ارتباط هستند و نیاز دارند تا روشهای پاسخدهی به پیامها، همیشه در دسترس، ساده و سریع باشد. برای افرادی که چنین صفحاتی را مدیریت میکنند، واقعا سخت است که هر بار برای پاسخ به پیامها، گوشی هوشمند خود را در دست بگیرند. با وجود نسخه تحت وب، حالا این اشخاص میتوانند در کنار سایر کارهای خود روی صفحه دسکتاپ، اینستاگرام را در مرورگرشان باز کنند و بهراحتی به پیامها پاسخ دهند. چه از دایرکت اینستاگرام برای کسب و کار خود بهره میبرید یا فقط قصد ارتباط با دوستان خود را دارید، کار با دایرکت نسخه تحت وب این پلتفرم بسیار راحت است.
فیسبوک، شرکتی که مالکیت اینستاگرام و واتساپ را در اختیار دارد، کاملا روی سیستمهای پیامرسان پلتفرمهای خود سرمایهگذاری کرده و آنها را بخش بزرگی از پیشرفت خود در دنیای ارتباطات مجازی میداند. مارک زاکربرگ (Mark Zuckerburg) رئیس شرکت فیسبوک اعلام کرده است که او در نهایت میخواهد، تمام کاربران بتوانند بهراحتی و بهصورت یکپارچه، بین هر سه پلتفرم پیام رد و بدل کنند. اجازه ارسال پیام از طریق نسخه تحت وب، یک قدم رو به جلو برای رسیدن به این خواسته است.
مهمترین مسئله این است که حالا برای ارسال پیام در اینستاگرام، نیازی نیست کاربران حتما گوشی همراه داشته باشند یا از اپلیکیشن موبایل اینستاگرام استفاده کنند. کاربران با هر مرورگری، روی هر سیستم عاملی، میتوانند به سایت اینستاگرام مراجعه کنند، وارد اکانت خود شوند و به قسمت دایرکت بروند.
منبع: Chrome Unboxed