مدیر عامل شرکت مپنا این خبر را اعلام کرد و گفت: شرکت مپنا توانست اولین ایستگاه شارژ خودروهای برقی را در تهران بسازد و همچنین در حال ساخت ایستگاهی در مشهد است که طی دو هفتهی آینده افتتاح میشود.
مدیر عامل مپنا به این نکته اشاره کرد که طبق برنامهریزیها قرار است تا پایان سال در همه استانهای کشور شاهد ساخت ایستگاههای شارژ این خودروها باشیم.
عباس علی آبادی پس از حضور در بخش تحریریه بخش خبری ۲۱ شبکه اول سیما در پاسخ به این سوال که آیا شرکت مپنا قصد فعالیت در زمینهی خودروسازی را دارد یا صرفاْ زمینهی تولید خودروهای برقی را فراهم میسازد، گفت: این موضوع بستگی به شرکتهای خودرو سازی دارد. اگر این شرکتها زودتر از ما در این زمینه اقدام نکنند، شرکت مپنا وارد حوزه خودروسازی نیز خواهد شد و این کار منافع ملی و اقتصادی بسیار زیادی را برای بنگاهها به همراه خواهد داشت.

او افزود: فناوری ساخت خودروهای برقی مربوط به بیش از ۳۰ سال پیش است و مباحث مربوط به آن در دانشگاهها تدریس میشوند و طبق گزارشهای معتبر سازمانهای جهانی، پیشبینیها نشان از این دارد که طی ۱۰ سال آینده، تمامی خودروهای قاره اروپا برقی خواهند شد.
عباس علی آبادی به این نکته نیز اشاره کرد که عوامل اقتصادی و زیست محیطی از مهمترین عوامل اثرگذار بر تولید خودرو هستند. او افزود: تمرکز ما بر رفع مشکلات فناوری تولید خودروی برقی در کشور است و پیشرفتهای خوبی را در این زمینه به ثبت رساندهایم.
بیشتر بخوانید: 10 شرکت تولیدکننده خودرو مردود شدند
مدیر عامل شرکت مپنا همچنین اعلام کرد که خودروهای برقی به نسبت خودروهای بنزینی دارای قدرت بیشتر موتور و شتاب بالاتری هستند.
عباس علی آبادی در بخش دیگری از صحبتهای خود بیان کرد: ما از نظر ظرفیت باطری با چالش جدی مواجه بودهایم اما امیدواریم که این مشکل با پیشرفتهای بسیار زیادی که در زمینه فناوری در حال وقوع است٬ برطرف شود. او در ادامه افزود: برای بومیسازی خودروهای برقی در ایران، به ویژه در بخش تولید باطری٬ به سرمایهگذاری بیشتری نیاز است.
مدیر عامل مپنا در پایان صحبتهای خود در این زمینه گفت: تولید خودروهای برقی با توجه به صرفهجویی در مصرف سوخت، نوعی فعالیت اقتصادی به شمار میآید.