بهگفته پرنس چارلز فرصتی برای بازسازی اقتصاد جهانی بعد از کرونا فراهم میشود که طبق برنامهای از پیش تعیینشده باید از آن استفاده کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در ادامه مطلب از برات نیوز با ما همراه باشید.
پرنس چارلز در افتتاحیه نشست مجازی مجمع جهانی اقتصاد (WEF) گفت:
رهایی از پاندمی ویروس کرونا فرصتی برای بازسازی اقتصاد جهانی و در اولویت قرار دادن توسعه پایدار بدون آسیبرساندن بیشتر به سیاره زمین است.
این شاهزاده ۷۱ ساله درباره یک برنامه برای بهبود اقتصاد جهانی توضیح داد و اشاره کرد که همهگیری نتیجه گسستگی در پیوند بین بشریت و طبیعت اتفاق افتاد و میتوان آن را با شناخت «وابستگی متقابل همه موجودات زنده» اصلاح کرد. پرنس چارلز تاکید کرد که بخش خصوصی، موتور بهبودی خواهد بود که از طریق تعهدهای رهبران کسبوکارها تقویت میشود.
چارلز که خود پس از تحمل علائم خفیف بیماری کووید-۱۹ بهبود یافته است، گفت:
ما یک فرصت منحصربهفرد داریم تا بتوانیم درس بگیریم و با بازسازی اقتصاد جهانی بعد از کرونا خود را به مسیری پایدارتر برگردانیم.
بهعقیده پرنس چارلز این بیماری همهگیر که باعث شده همه دولتهای جهان، اقتصاد خود را تعطیل کنند، به مردم نشان داد که تغییر چشمگیر و سریع، امکانپذیر است.
ما یک فرصت طلایی داریم تا از این بحران چیزهای خوب بهدست آوریم. وی افزود:
امواج شوک بیسابقه این بحران میتواند باعث شود مردم چشماندازهای بزرگ تغییر را بهتر بپذیرند.
برنامهای با پنج مرحله برای بازسازی اقتصاد جهانی بعد از کرونا
- بهدستآوردن تخیل و اراده بشریت: تغییر فقط در صورتی اتفاق میافتد که مردم واقعا خواهان آن باشند.
- بهبود اقتصادی باید جهان را در مسیر اشتغال پایدار، معیشت و رشد قرار دهد. ساختارهای انگیزشی دیرینه که تاثیرهای مخربی بر محیط سیاره زمین و طبیعت آن داشته است، باید دوباره معرفی شوند.
- دستگاهها و مسیرها باید برای پیشبرد انتقال صفر خالص دوباره طراحی شوند. قیمتگذاری کربن میتواند یک مسیر حیاتی برای یک بازار پایدار باشد.
- علم، فناوری و نوآوری باید از نو تقویت شوند. بشریت در آستانه دستیابی به موفقیتهای کاتالیزوری است که دیدگاه ما را در مورد هرآنچه تغییر میدهد که در چارچوب آیندهای پایدار ممکن و سودآور است.
- سرمایهگذاری برای بازسازی اقتصاد جهانی بعد از کرونا باید مجددا تعادل یابد. تسریع در سرمایهگذاریهای سبز میتواند فرصتهای شغلی در انرژی سبز، اقتصاد مدور و زیستمحیطی، اکوتوریسم و زیرساختهای عمومی سبز را ایجاد کند.
کریستالینا جورجیووا، رئیس صندوق بینالمللی پول در سخنرانی در همین رویداد گفت:
اقتصاد جهانی انگلیس در جنگ جهانی دوم با وضعیت مشابهی روبهرو شده بود. وی از رهبران جهانی خواست تا موفقیت گزارش بوریج در سال ۱۹۴۲ را در نظر بگیرند. این گزارش اصلاحاتی را در جهت ارتقاء استانداردهای رفاهی و بهداشتی در سراسر انگلیس پیشبینی میکرد و پس از پایان جنگ آماده اجرا بود.
وی گفت:
گزارش بوریج منجر به یک کشور بهتر پس از جنگ و خدمات بهداشت ملی شد که امروزه جان بسیاری از افراد را نجات میدهد. ما باید از تمام نیروی موجود استفاده کنیم تا ورق را برگردانیم و تاریخی درباره بازسازی اقتصاد جهانی بعد از کرونا بسازیم نه در مورد یک نابودی بزرگ.
وی افزود:
بهترین یادبودی که میتوانیم برای افرادی بسازیم که جان خود را از دست دادهاند، دنیایی سبزتر، هوشمندتر و عادلانهتر است.