میدانید که بازی بازی دث استرندینگ برای کامپیوتر یا همان PC عرضه شده و بازیبازان و کاربران این پلتفرم محبوب را سرگرم خود کرده است. با این حال، از آن جایی که بازی دث استرندینگ برای کامپیوتر بیشتر به جای سرگرم کردن، ممکن است شما را سردرگم کند، بد نیست کمی درباره این بازی جالب توضیح دهیم و 10 نکتهای را که باید درباره آن بدانید را نقل نماییم. با برات نیوز در ادامه مطلب همراه باشید.
بازی Death Stranding برای اولین بار در سال گذشته میلادی، یعنی در سال 2019، به صورت انحصاری برای کنسول پلی استیشن 4 عرضه شد. از آن جایی که خالق این اثر، یکی از مهمترین افراد و چهرهها در صنعت بازیسازی، یعنی آقای هیدئو کوجیما (Hideo Kojima) بود، مردم به شدت برای عرضه آن انتشار میکشیدند. با این حال، کوجیما و تیم او در استودیوی کوجیما پروداکشنز (Kojima Productions) یک اثر نام آشنا به مانند Metal Gear Solid نساختند و اثری را خلق کردند که از هر نظر نسبت به بازیهای دیگر، متفاوت بود. گیمپلی و نوع روایت داستان بازی Death Stranding آن قدر عجیب و گیج کننده بود که بسیاری از مردم تا پیش از آن که بازی را تجربه کنند، هیچ سرنخی از چگونگی آن نداشتند. حتی با وجود تجربهی بازی نیز ممکن است سوالات بی شماری در ذهن شما شکل بگیرد که نشان میدهد بازی Death Stranding یک اثر پیچیده و قابل تامل است. Death Stranding شاید آن بازی سرگرم کننده و انفجاری که همه از تجربه آن لذت میبرند، نباشد و قطعا بی نقص نیست اما قطعا عنوانی ارزشمند است که میتوان روزها درباره وجوه مختلف آن صحبت کرد و نظر داد.
پس از این که بازیبازان کنسول پلی استیشن 4 در سال گذشته موفق به تجربه بازی Death Stranding شدند و سرانجام، دستپخت جدید هیدئو کوجیما را تجربه کردند، حالا نوبت به بازیبازان پلتفرم رایانههای شخصی است تا مزه این اثر را بچشند. شاید زمانی که Death Stranding برای کنسول سونی عرضه شد، کسی فکرش را نمیکرد که این بازی کمتر از یک سال بعد، برای رایانههای شخصی نیز عرضه شود اما کاربران PC، در این تابستان نه تنها Death Stranding را از بین بازیهای انحصاری پلی استیشن 4 دریافت میکنند، بلکه میتوانند بازی Horizon Zero Dawn را نیز به فهرست خرید خود اضافه نمایند.
همان طور که گفته شد، Death Stranding میتواند یک بازی ویدیویی نسبتا پیچیده و گیج کننده باشد؛ مخصوصا برای گیمرهای PC که خیلی به تجربه این گونه عناوین، عادت ندارند. به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا امروز در برات نیوز، 10 نکته مهمی که باید درباره این بازی بدانید را برایتان نقل کرده و در مورد آنها، توضیح دهیم.
توجه داشته باشید که ادامه متن، داستان بازی را اسپویل نمیکند اما برای گره گشایی، به تعریف پایه و اساس آن میپردازد.
پایه و اساس داستان
بازی Death Stranding قطعا یک بازی داستان محور است و شاید اولین چیزی که باعث سردرگمی شما درون این عنوان شود، همان داستان و نوع روایت آن است. داستان و روایت در بازی Death Stranding نقش بسیار مهمی دارد اما برای این که بتوانید فصلهای آن را دنبال کنید یا با شخصیتهای بازی که یکی از دیگری عجیب تر و نامتعارفتر هستند، ارتباط برقرار کنید، باید توجه و تمرکز ویژهای روی آن داشته باشید. داستان و وقایع بازی Death Stranding، در آیندهای دور رخ میدهد؛ جایی که یک واقعه فاجعه آمیز و مخرب به نام Death Stranding، کره زمین را نابود کرده و کشور آمریکا حالا به یک منطقه ویران شده و خطرناک تبدیل شده است. در دنیای آینده، نسل انسان در معرض انقراض است و یک نوع هیولای خطرناک به نام موجودات ساحل یا BTها، موجودیت هر جنبهای را در دنیای بازی تهدید میکنند. BTها بیشتر زمانی پدیدار میشوند و بیشترین فعالیت خود را دارند که در دنیای بازی باران بوزد و البته با باریدن باران، هر چیزی فرسوده شده و از بین میرود (مانند باران اسیدی). همین موضوع باعث شده تا انسانها روی سطح زمین و با آرامش زندگی نکنند و زیر زمین و درون پناهگاههای امن خود ساکن باشند. نا امیدی در سراسر آمریکا بیداد میکند و مردم تنها به دنبال یه معجزه برای نجات یافتن از این دنیای عجیب و خطرناک میگردند.

شما در این دنیای آخرالزمانی، در نقش یک مامور ارسال یا مامور پست به نام سم پورتر بریجز (Sam “Porter” Bridges) قرار میگیرید که به وسیله آقای نورمن ریداس (Norman Reedus) جان گرفته و نقش او ایفا میشود. نورمن ریداس، در واقع تنها یکی از بازیگران مطرح بازی Death Stranding است که یکی از نقاط قوت این عنوان نیز محسوب میشوند. شخصیت اصلی بازی، یعنی Sam Porter Bridges طی فعل و انفعالاتی که رخ میدهد و انگیزههایی که بهدست میآورد، تصمیم میگیرد برای متحد کردن مردم در سراسر ایلات متحده، دست بهکار شده و آنها را با شبکهای به نام Chiral Network به یکدیگر متصل کند. سم در این سفر طول و دراز، تنها نیست و پشتیبانی شخصیتهای منحصر به فرد و عجیبی را نیز حس میکند. داستان بازی Death Stranding، خیلی بزرگتر از چیزی است که در ابتدای بازی به شما گفته میشود و با پیشروی در بازی، میتوانید به اهمیت آن بیشتر پی ببرید و با رمز و رازهای غافلگیر کنندهای رو به رو شوید. قطعا در این مطلب تصمیم نداریم داستان بازی و پایان آن را به صورت کامل برای شما شرح دهیم، چرا که باید به شخصه آن را تجربه کنید و تاثیر گذاری آن را حس کنید. با این حال، جزئیاتی که درباره داستان و پایه و اساس آن به شما گفتیم، میتواند در ابتدای راه مفید واقع شود؛ البته هنوز به BB و جریانهای طولانی مربوط به این کودک اشاره نکردهایم!
هسته اصلی گیمپلی
همان طور که پیش از این اشاره شد، سم پورتر در واقع یک پستچی است که باید محمولههای مختلفی را در شرایط مختلف به مقصد برساند. با این که این ایده در ابتدا راحت و آسان به نظر میرسد، اما باید بدانید که پیچیدگیهای خاصی برای گیمپلی بازی Death Stranding طراحی شده است. سم باید یک سری محموله را از یک طرف قرارداد بگیرد و آنها را در نقطهای دیگر، به دست طرف دیگر قرارداد برساند. هر چه زمان رساندن بسته کمتر باشد و همچنین سلامت آن در طول راه حفظ شود، لایکها و امتیازهای بیشتری کسب میکنید و میتوانید با این امتیازها موارد بهبود دنده و ویژهای را برای خود خریداری کنید. البته همه چیز این قدر ساده و بدون چالش نیست. باید بدانید که هر بسته یا هر محموله در بازی Death Stranding، وزن و فرم فیزیکی متفاوت و منحصر به فردی دارد و جای دادن آنها روی باربند سم، به استراتژی و برنامه خاصی نیاز دارد. با قرار دادن نامتوازن بارها، سم تعادل خود را به راحتی از دست خواهد داد و حمل و نقل بیش از پیش سخت و چالش برانگیز میشود. علاوه بر این، شما باید یک سری آیتم مورد نیاز در طول سفر (مانند کفشهای نو، نردبان، طناب و…) را با خود به همراه داشته باشید و به شکل مجهز و با امکانات کامل نسبت به کامل کردن مراحل اقدام نمایید.

گیمپلی بازی Death Stranding حتی به این جا نیز ختم نمیشود و موارد ریز و درشت بیشتری درون آن وجود دارد. به عنوان مثال، بازیباز میتواند یک سری سازههای مفید را در سراسر دنیای آزادِ بازی بسازد یا از ساختهی دیگر بازیبازان، بهره ببرد (درباره این موضوع در ادامه توضیح خواهیم داد). یا در طرف دیگر، از نقطهای بازی، امکان استفاده از وسایل نقلیه فراهم میشود و شما میتوانید با موتورها و ماشینهای مختلف، بستهها و محمولهها را راحتتر به محل مورد نظر برسانید. به صورت کلی، ایده گیمپلی بازی Death Stranding در ابتدا ساده است اما رفته رفته پیچیده میشود و شما را در خود غرق میکند.
دشمنان و مبارزه با آنها
باید بگوییم که شما در این دنیای افسرده کننده و پسا آخرالزمانی تنها نیستید و خطرات بسیاری میتوانند شما را تهدید کنند. مبارزه، اکشن و درگیری، شاید اصلیترین جنبهی گیمپلی بازی Death Stranding نباشد اما قطعا باید رویارویی با دشمنان را در نظر داشته باشید. یک گروه از دشمنان موجود در دنیای بازی، MULE نام دارند که انسان هستند. این گروه خطرناک، در واقع پستچی های سابقی هستند که حالا در دنیای آخرالزمانی، به دنبال منابع و ذخایر میگردند و در صورت مشاهده شما، حمله میکنند. MULE پایگاههایی را در سطح دنیای بازی دارد که باید از آنها دروی کنید؛ با این حال، در صورتی که مجبور به مبارزه با آنها شدید، از اسلحهها و مواد منفجرهی مختلف استفاده نمایید و سعی کنید زودتر مکان را ترک نمایید.

اما در طرف دیگر، دشمنان غیر انسانی بازی Death Stranding قرار میگیرند که BT نام دارند. این دشمنان با چشم قابل مشاهده نیستند و به دلیل این که سم، دارای قابلیت DOOMS است، میتواند آنها را حس نماید و محل تقریبی آنها را درک کند. علاوه بر این، یک اسکنر مخصوص در بازی وجود دارد که به وسیله آن میتوان راحتتر محل تقریبی BTها را مشاهده کرد. بهترین گزینه برای مقابل به BTها، این است که سعی کنید با کمترین سر و صدا و جلب توجه، منطقهی مربوط به آنها را پشت سر بگذارید. با این حال، اگر آنها شما را گیر انداختند، باید وارد صحنهی مبارزه با باس (غولآخر) شوید و با یک BT مخصوص و قدرتمند مبارزه نمایید. برای مبارزه با این باسها، از اسلحههای ضد BT و نارنجکهای Hematic استفاده کنید که در واقع از خونِ سم تولید میشوند. همچنین توجه کنید که تجهیزات در میدان نبرد با باسها، برایتان فرستاده میشود و سعی کنید از آنها نهایت استفاده را ببرید.
تجربهی آنلاین متفاوت
یکی از بزرگترین ویژگیهای بازی Death Stranding، گیمپلی آنلاین و چند نفره آن است. آنلاین بودن در دنیای بازی Death Stranding و متصل شدن به سرورهای آن، در واقع تجربه بهتری از گیمپلی به شما میدهد و باعث میشود به تمام صحبتهای خالق بازی (هیدئو کوجیما) در زمان پیش از عرضه، ایمان بیاورید.

بخش چند نفره و آنلاین بازی Death Stranding با دیگر عناوین موجود در بازار، متفاوت است و در واقع شما با آنلاین بودن، قرار نیست هیچ بازیباز و گیمر دیگری را درون دنیای بازی مشاهده کنید اما نکته جالب این جا است که همیشه رد پای بازیبازان دیگر، درون دنیای شما دیده میشود و در بسیاری از مواقع برای ما قوت قلب است. به عنوان مثال، فرض کنید که به یک منطقهی خطرناک درون دنیای بازی نزدیک میشود؛ با آنلاین بودن، قطعا تابلوها و نشانههای خطر را که توسط بازیبازان دیگر در آنجا نصب شده، مشاهده خواهید کرد. یا نیاز به یک سری آیتمها و تحویل محولههای موجود دارید؛ در دنیای بازی ایستگاههای مختلفی وجود دارد که به وسیله بازیبازان دیگر احداث شدهاند و کار را برای شما راحتتر میسازند. این در حالی است که شما نیز میتوانید این کارها را برای بازیبازان دیگر انجام دهید و در واقع این حس ایجاد میشود که همه در حال توسعه و سازندگی دنیای نابود شدهی درون بازی هستند و این زیباست! قطعا پیشنهاد میکنیم که Death Stranding را حتما به صورت آنلاین تجربه نمایید و این دنیای افسرده کننده و تنها را بیش از این برای خود غمگین نسازید!
تنظیمات گرافیکی
جلوههای بصری و گرافیکی، یکی از بززرگترین نقاط قوت بازی Death Stranding محسوب میشد که حتی روی کنسول پا به سن گذاشتهی پلی استیشن 4 در سال گذشته نیز خوب و عالی به نظر میرسید. حال، زمانی که قرار است عنوانی را روی پلتفرم رایانههای شخصی اجرا نماییم، یکی از اجزای جداناشدنی آن، تنظیمات گرافیکی و بصری بازی هستند و تنظیم کردن این موارد نسبت به سخت افزار موجود، یکی از بهترین مواردی است که دوست داران سخت افزار میتوانند داشته باشند.

هنوز به طور دقیق تصویری از منوی تنظیمات گرافیکی بازی Death Stranding روی PC در دست نداریم اما طبق گفتههای سازندگان، بازی از نمایشگرهای فوق عریض یا Ultra Wide پشتیبانی کند و همچنین امکانی برای دریافت نرخ فریمهای بالا دارد. نسخه پلی استیشن 4 و پلی استیشن 4 پرو، با این که زیبا بودند، اما نرخ فریم 30 بر ثانیه داشتند اما حالا با داشتن یک سخت افزار خوب، میتوانید بازی Death Stranding را با نرخ فریم 60 بر ثانیه و حتی بالاتر (در صورت داشتن نمایشگر با نرخ تازه سازی بالا) تجربه نمایید و لذت ببرید. همچنین پیش بینی میشود که منوی تنظیمات گرافیکی بازی مفصل و کامل باشد و جواب بازیبازان پلتفرم رایانههای شخصی را بدهد.
سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی
از منوی تنظیمات گرافیکی گفتیم، یادمان افتاد که برای تجربه بازی دث استرندینگ برای کامپیوتر با جلوههای بصری زیبا و البته نرخ فریم مناسب، نیاز به یک سیستم تقریبا قدرتمند دارید. خبر خوب این جا است که طبق اطلاعاتی که از مشخصات سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی به دست آوردهایم، Death Stranding یک عنوان بسیار پرتقاضا و آزار دهنده برای کاربران رایانههای شخصی نیست و میتوان با یک سیستم کم خرج و معمولی نیز به تجربه آن پرداخت.

اگر میخواهید بازی دث استرندینگ برای کامپیوتر را با رزولوشن پایین و حداقل درجه کیفی تجربه کنید، حداقل باید یک پردازنده مرکزی Intel Core i5-3470 یا AMD Ryzen 3 1200 و یک کارت گرافیک GeForce GTX 1050 3 GB یا AMD Radeon RX 560 4GB داشته باشید. اگر میخواهید بازی را با رزولوشن 1080p و نرخ فریم 30 بر ثانیه تجربه کنید، باید یک پردازنده Intel Core i5-4460 یا AMD Ryzen 5 1400 و یک کارت گرافیک GeForce GTX 1050 Ti 4 GB یا Radeon RX 570 4 GB داشته باشید. همچنین اگر میخواهید بازی را با همان رزولوشن فول اچ دی و نرخ فریم 60 بر ثانیه تجربه نمایید، به یک پردازنده Intel Core i7-3770 یا AMD Ryzen 5 1600 و یک کارت گرافیک GeForce GTX 1060 6 GB یا AMD Radeon RX 590 به همراه ویندوز 10 و 8 گیگابایت RAM و 80 گیگابایت فضای خالی روی درایو ذخیره ساز برای نصب نیاز دارید.
بخش عکاسی
یکی از قابلیتهای جالبی که سونی با کنسول پلی استیشن 4 در نسل هشتم به وجود آورد، حالت یا بخش عکاسی بود که با نام Photo Mode شناخته میشود. با استفاده از این حالت، بازیبازان میتوانند به شکل کاملا حرفهای و شخصی سازی شده، از گیمپلی خود عکس بگیرند و آن را به اشتراک بگذارند. حال، قرار است این قابلیت در نسخه رایانههای شخصی بازی Death Stranding نیز وجود داشته باشد.

بخش عکاسی بازی Death Stranding چند ماهی است که در اختیار بازیبازان نسخه پلی استیشن 4 قرار گرفته و از روز اول برای نسخه PC در دسترس است. با استفاده از این حالت جالب، در دنیای زیبای بازی Death Stranding جست و جو کنید و تصاویر فوقالعاده زیبایی را به نام خود ثبت نمایید. وجود امکانات حرفهای برای تنظیم تصویر و کیفیت بالای عکس تهیه شده، باعث میشود تا با نگاه کردن و به اشتراک گذاشتن آن، لذت ببرید.
مزایای نسخه Digital Standard Edition
یک نسخه خاص برای بازیبازان رایانههای شخصی در نظر گرفته شده که Digital Standard Edition نام دارد و میتوانید با خرید آن، به غیر از بازی اصلی، صاحب یک سری آیتم جالب شوید. نسخه Digital Standard Edition علاوه بر بازی Death Stranding، دارای عینک، کلاه، بشقابهای طلایی و نقرهای و مواردی از این دست میشود که میتواند برای کسانی که کلکسیون جمع میکنند یا طرفدار بازی Death Stranding هستند، بسیار جالب باشد. علاوه بر این موارد که به آنها اشاره شد، با خرید نسخه مخصوص، میتوانید لوح موسیقی اریجینال و کتاب طراحیهای هنری بازی Death Stranding را نیز صاحب شوید که مجموعه ارزشمندی به شمار میرود.

بد نیست بدانید کسانی که نسخه Digital Standard Edition را پیش از عرضه بازی، پیش خرید کرده بودند، صاحب یک سری موارد جایزه دیگر نیز شدند که شامل تصاویر با کیفیتی از بازی Death Stranding و موارد دیگر میشد.
محتوای کراس اور Half-Life در بازی دث استرندینگ برای کامپیوتر
اگر قصد دارید بازی Death Stranding را برای پلتفرم رایانههای شخصی تهیه نمایید، قطعا باید بدانید که این عنوان برروی چه فروشگاههایی برای خرید در دسترس قرار میگیرد؟ اول از همه باید بگوییم که Death Stranding روی هر دو فروشگاه بزرگ مخصوص PC بازان، یعنی فروشگاه استیم (Steam) و فروشگاه اپیک گیمز (Epic Games Store) در دسترس بازیبازان خواهد بود. با این حال، در صورت خریداری بازی از شبکه استیم، میتوانید یک سری محتوای کراس اور جذاب و مفید را صاحب شوید. به عنوان مثال، دستکشهای جاذبه از بای Half-Life: Alyx یا کلاه Headcrab برای شما در بازی آزاد خواهد شد که هر دو مورد، علامتهای از کوجیما را برروی خود دارند. علاوه بر این، یک رنگ جالب برای ماشینها آزادها خواهد شد که ترکیب رنگ نارنجی کلاسیک و علاومت لاندا را در خود دارد و به ما نشانههایی از فرانچایز بزرگ و تاثیر گذار Half Life را میدهد.

اما این همه چیز نیست! طبق اطلاعاتی که شرکت 505 Games (ناشر رسمی نسخه فیزیکی بازی) در اختیار ما قرار داده، یک سری مرحلهی مخصوص در نسخه استیم بازی Death Stranding قرار دارد که همگی با بازی Half Life در ارتباط هستند و در واقع بخشی از کراس اور اشاره شده محسوب میشوند. ماجرا از این قرار است که بازیباز باید در دنیای آزادِ بازی Death Stranding، یک سری مکعبهای مخصوصی را پیدا کند و زمانی که تمام آنها یافت میشوند، یک چهره آشنا خود را به شما نشان میدهد. هنوز گفته نشده که آن چهره آشنا، دقیقا چه کسی است اما طرفداران بازی Half Life قطعا میتوانند حدسهای زیادی بزنند!
قفل ضد کِرَک بازی دث استرندینگ برای کامپیوتر
بازیبازان بسیاری وجود دارند که نسخه رایانههای شخصی بازیهای ویدیویی را بدون پرداخت هزینه اصلی برای خرید آنها، بلکه به صورت کرک شده دریافت میکنند. تعداد این افراد در کشورمان، ایران نیز کم نیست و ترجیح اول آنها برای بازی کردن روی PC، دانلود نسخه کرک شدهی بازیها محسوب میشود. با این که دریافت نسخهی کرک شدهی یک بازی ویدیویی، کار اخلاقی و درستی نیست، اما هزینه خرید نسخه اصلی بازیها در کشورمان آن قدر بالا رفته که کمتر کسی از پس خرید حتی بک بازی برمیآید.

در هر صورت، باید اعلام کنیم که نسخه رایانههای شخصی بازی Death Stranding، دارای قفل ضد کرک Denuvo است؛ قفلی که برای امنیت بیشتر بازی مورد نظر گذاشته میشود تا هکرها نتوانند به راحتی بازی را کرک نمایند. البته طبق انتظارات، پیش بینی میشود که قفل دنوو پس از مدتی از عرضه نسخه PC، برداشته شود.
بازی دث استرندینگ برای کامپیوتر را بازی کنیم یا نه؟
بازی Death Stranding قطعا عنوانی شایسته احترام و ارزشمند برای تجربه است و دارندگان پلتفرم رایانههای شخصی، در صورتی که نتوانستهاند آن را روی کنسول پلی استیشن 4 تجربه کنند، تجربه متفاوت این بازی را روی PC از دست ندهند. Death Stranding شاید آن عنوان انفجاری و هیجان انگیزی که فکر میکنید نباشد و برای تمام کردن آن به حوصله و زمان نسبتا زیادی نیاز دارید اما اگر در قرنطینه به سر میبرید و بیشتر زمان خود را در خانه هستید، شاید تجربه Death Stranding بتواند آرامش خوب و فوقالعادهای به شما بدهد. در این مطلب، به مناسبت عرضهی تازهی بازی Death Stranding روی پلتفرم رایانههای شخصی، سعی کردیم 10 نکته مهمی که باید درباره این عنوان بدانید را برایتان توضیح دهیم و امیدوار هستیم که بتوانید تجربه خوبی از Death Stranding روی رایانه شخصی خود داشته باشید.
نظر شما در مورد بازی Death Stranding چیست؟ آیا نسخه رایانههای شخصی این بازی را تجربه میکنید؟ نظرات خوب خود را با ما به اشتراک بگذارید.