اخبار اقتصادیاقتصاد

تعداد مبتلایان به کرونا در سطح جهان به 8.۷ میلیون نفر رسید

تعداد مبتلایان به کرونا

تعداد مبتلایان به کرونا در سرتاسر جهان به 8.۷ میلیون نفر و تعداد مرگ و میر ناشی از آن از 462 هزار  نفر عبور کرده است؛ در حالی که برخی از کشورها محدودیت‌های اجتماعی را به منظور احیای اقتصاد آسیب دیده کاهش می‌دهند.

در کره‌ی جنوبی، اخیراً با برداشتن محدودیت‌های رفت و آمد، افزایشی در تعداد موارد جدید ابتلا مشاهده شده است. این موارد جدید ابتلا مربوط به کلوپ‌های شبانه، دورهمی‌های مذهبی و مرکز لوجستیک بوده است.

در ایالات متحده، مشاور سلامت کاخ سفید، دکتر آنتونی فوسی اظهار کرد که شیوع ویروس کرونا در این کشور به نظر می‌رسد که علارغم تعداد کمی موارد افزایش، در مسیر درستی قرار دارد. در روز پنج‌شنیه، نیویورک شاهد کمترین موارد روزانه‌ی مرگ طی این هشت هفته بوده است و تعداد موارد روزانه‌ی مرگ ناشی از کووید-۱۹ با شیب کند و ثابت از تقریباً ۸۰۰ نفر در روز کاهش پیدا کرده است.

در تمام ۵۰ ایالت، محدودیت‌های قرنطینه در تعطیلات روز یادبود کشته‌شدگان جنگی در ۲۵ می کاهش یافت؛ و جمعیت زیادی از مردم، بدون ماسک، در تظاهرات چند هفته‌ی اخیر شرکت کردند. موارد ابتلای ویروس کرونا در ایالات متحده اکنون در حال افزایش است چنانچه پژوهش‌ها نشان می‌دهد که حدود ۵ تا ۱۲ روز طول می‌کشد تا علائم ویروس کرونا در افراد مختلف ظاهر شود.

 

بیشتر بخوانید: بهبود اوضاع اقتصادی چین بعد کرونا با برنامه‌ای معین

 

فوسی بیان کرد که آمریکایی‌هایی که از ماسک استفاده نمی‌کنند، به خصوص در مکان‌های شلوغ، موجب افزایش خطر گسترش ویروس کرونا می‌شوند.

  • تعداد موارد کلی ابتلا در جهان: بیش از ۸.۷ میلیون
  • تعداد موارد کلی مرگ و میر در جهان: حداقل 462 هزار نفر
  • تعداد موارد ابتلا در ایالات متحده: بیش از ۹۴/۱ میلیون
  • تعداد موارد مرگ و میر در ایالات متحده: حداقل ۱۱۰۵۰۳ نفر

داده‌ی ارائه شده در بالا توسط دانشگاه جان هاپکینز گردآوری شد.

ایتالیا پیش‌بینی کرد که اقتصاد این کشور به دلیل ویروس کرونا در سال ۲۰۲۰، ۳/۸ درصد متضرر می‌شود

آژانس آمار کشور ایتالیا Istat روز دوشنبه بیان کرد که انتظار می‌رود اقتصاد این کشور در سال ۲۰۲۰ تا ۳/۸ درصد متضرر شود؛ به این ترتیب، با مشخص‌تر شدن تأثیر ویروس کرونا بر اقتصاد، انتظار می‌رود که بازبینی بیشتری صورت گیرد.

اقتصاد این کشور در پایان سال ۲۰۱۹ در رکود بود، طبق گفته‌ی Istat، نشانه‌های اندک از تولید صنعتی و تجارت خارجی در اوایل سال ۲۰۲۰ مشاهده می‌شد و این موضوع مربوط به پیش از شیوع ویروس کرونا در فوریه بود.

قرنطینه‌ی سخت صورت گرفته توسط دولت، تأثیر عمیقی بر اقتصاد و تصمیمات در زمینه‌ی تولید، سرمایه‌گذاری و مصرف داشته است و همچنین طبق گفته‌ی کارشناسان ایتالیایی، بر بازار کار و تجارت بین‌المللی تأثیر بسیار منفی گذاشته است.

اداره آمار بیان کرد که پیش‌بینی‌هایش بر مبنای این فرضیه است که موج دومی از واگیری وجود نخواهد داشت، ثابت خواهد شد که سیاست اقتصادی موثر است و سیاست‌گذاری‌های پولی، مناسب و کارآمد باقی خواهند ماند به گونه‌ای که از آشفتگی در بازارهای مالی و بحران اعتبار جلوگیری به عمل خواهد آمد.

تعداد مبتلایان به کرونا در لهستان 

۹:۳۰ صبح به وقت لندن: طبق گزارش روز دوشنبه رویترز، معاون نخست وزیر، جاسک ساسین بیان کرد که لهستان ۱۲ معدن زغال سنگ را از روز سه‌شنبه به مدت سه هفته می‌بندد تا از شیوع ویروس کرونا در میان معدن‌کاران جلوگیری نماید.

طبق گفته‌ی ساسین، معدن‌کاران در این مدت حقوق خود را دریافت خواهند کرد و افزود که هیچ خطری معدن‌کاران را تهدید نمی‌کند. حرکت پس از ویروس کرونا موجب شیوع این بیماری در میان معدن‌کاران در منطقه‌ی سیلسیا معدن‌های زغال سنگ شد.

تعداد مبتلایان به کرونا درنیوزلند؛ هیچ مورد ابتلا به ویروس کرونا ثبت نشده است

۱۰:۳۰ صبح به وقت سنگاپور: وزیر بهداشت نیوزلند روز دوشنبه گفت که آخرین گروه از بیماران کرونایی این کشور نیز بهبود یافتند. او همچنین افزود که هفده روز از گزارش ابتلای جدید در کشور نیوزلند می‌گذرد.

این موضوع موجب شد تا نخست وزیر، جاسیندا آردرن، تمام محدودیت‌ها را از روز سه‌شنبه بردارد، اگرچه محدودیت‌های بسته ماندن مرزها همچنان باقی خواهند ماند.

ویروس کرونا برای اولین بار در ۲۸ فوریه در کشور نیوزلند گزارش شد و از آن زمان تا بحال، این کشور دارای ۱۱۵۴ مورد ابتلا به ویروس کرونا داشته است.

نیوزلند از اقدامات کنترل سختگیرانه‌ی رفت و آمد برای مهار ویروس استفاده کرد که تمام این محدودیت‌ها در ماه می برداشته شدند(به روز شده در ۱۱:۳۰ صبح به وقت سنگاپور).

 

بیشتر بخوانید: مطالعه دانشگاه کمبریج درباره تاثیر و خسارت‌های اقتصادی کرونا

 

تعداد مبتلایان به کرونا در دنیا به بیش از ۸.۷ میلیون رسید، 

۱۰:۲۰ صبح به وقت سنگاپور: بر اساس دانشگاه جان هاپکینز که از داده‌ی دولت‌ها رسمی استفاده می‌کند، تعداد کلی ویروس کرونان در سراسر جهان به ۸.۷ میلیون نفر رسید.

شیوع این بیماری سال گذشته در شهر ووهان چین آغاز شد و از آن زمان تابحا، در سراسر جهان گسترش یافته و وجود با قرنطینه‌های گسترده وضع شده توسط کشورها به منظور قطع زنجیره‌ی انتقال ویروس، تأثیر منفی بر اقتصاد گذاشته است.

تعداد مبتلایان به کرونا در کره‌ی جنوبی

۹:۴۵ دقیقه به وقت سنگاپور: کره‌ی جنوبی شاهد افزایش تعداد موارد ابتلا به ویروس کرونا پس از برداشتن محدودیت‌های فاصله‌گذاری اجتماعی است.

در آخر هفته، بیش از ۱۰۰ مورد ابتلای جدید ثبت شد در حالی که ۳۸ مورد ابتلای جدید در روز دوشنبه گزارش شد. موارد ابتلای اخیر مربوط به کلوپ‌های شبانه، دورهمی‌های مذهبی و مرکز لوجستیک بوده است. اکثر این افراد از منطقه‌ی سئول هستند.

به دلیل شیوع ویروس کرونا، خطوط هوایی آمریکا، مزایای پایان خدمت را برای کارکنان سطح بالای خود در نظر گرفت

۷:۱۴ بعد از ظهر: طبق گفته‌ی منابع به CNBC، خطوط هوایی آمریکایی اخیراً مزایای پایان خدمت را برای کارکنان سطح بالای خود در نظر گرفت به گونه‌ای که کارکنان سطح مدیریت و بالاتر باید پاییز امسال بازنشسته شوند. خطوط هوایی اجازه‌ی تعدیل نیرو یا کاهش حقوق کارکنانشان از ۳۰ سپتامبر را به دلیل کمک ۲۵ میلیارد دلاری صورت گرفته برای حفظ حقوق کارکنان طی افت شدید تقاضا به خاطر همه‌گیری ویروس کرونا، ندارند.

خطوط هوایی American، United، Delta، Siuthwest و غیره اصرار دارند که کارکنانشان به طور داوطلبانه بازنشسته شوند تا از ورشکستگی نجات یابند. American ماه گذشته گزینه‌های خرید سهام توسط کارکنان و بازنشستگی زودهنگام را برای کارکنانش ارائه داد زیرا قصد کاهش ۵۰۰۰ نفر یا ۳۰ درصد کارکنان در این بخش‌ها را دارد.

ضربالعجل برای اعمال آن، چهارشنبه‌ی بعدی است و ماه گذشته به کارکنان گفته شد که مزایای پایان خدمت دریافت نخواهند کرد اگر با قطع کمک مالی فدرال در پاییز کنار گذاشته نشوند. طبق گفته‌ی یک فرد اشنا با این موضوع، کارکنان سطح بالا، گروهی که اخیراً کاهش دستمزد داشته‌اند، می‌توانند نه ماه حقوق و تنها دو سال بیمه‌ی درمانی داشته باشند.

شاخص‌های کلیدی بیانگر رشد مثبت اقتصاد آمریکا طی دوران شیوع کروناست

۶:۵۶ دقیقه: در حالی که ایالات متحده در حال کاهش محدودیت‌های ناشی از ویروس کروناست، آمریکایی‌های بیشتری شروع به سفر کردن، بیرون غذا خوردن و خرید خانه کرده‌اند. این می‌تواند نشانه‌ای از بازگشت برای اقتصاد آسیب دیده از همه‌گیری و گامی به سوی زندگی عادی باشد.

نیویورک قصد دارد ۱۵ مرکز تست ویروس کرونا را به تظاهرکنندگان اختصاص دهد

۱:۲۲ صبح: پس از بازگشایی مراکز نیویورک سیتی در روز دوشنبه، فرماندار نیویورک، اندرو کومو اعلام کرد که اقدامات تست ویروس کرونا برای تظاهرکنندگانی که در تظاهرات گسترده‌ی این شهر شرکت کرده‌اند، در نظر گرفته شده است.

کومو در مصاحبه مطبوعاتی روز یکشنبه گفت: «ما نگران هستیم که تظاهرات موجب شویع بیشتر ویروس کرونا شود». این شهر قصد دارد تا ۱۵ مرکز تست را به تظاهرکنندگان اختصاص دهد. 

شهر نیویورک همچنین ۳۵۰۰۰ تست را به صورت روزانه انجام خواهد داد تا بر روند بازگشایی نظارت داشته باشد، کومو بیان کرد که تأخیری در داده‌ها به منظور مشاهده‌ی این که آیا تظاهرات موجب افزایش تعداد موارد ابتلا شده است یا نه، وجود خواهد داشت.

کومو به مخاطب قرار دادن کسانی که در تظاهرات شرکت کرده‌اند، گفت: «اگر من جای شما بودم، فرض می‌کردم که جواب آزمایشم برای ویروس کرونا مثبت است و به اطرافیان این موضوع را اطلاع می‌دادم».

نگرانی در مورد تظاهرات همزمان با گزارش پایین‌ترین درصد از تست‌های مثبت ویروس کرونا در نیویورک از ۱۶ مارس، پیش از قرنطینه، به وجود آمد. طبق گفته‌ی کوموُ از میان ۶۰۴۳۵ تست انجام شده در روز شنبه، حدود ۱ درصد از آن‌ها مثبت بودند. 

تعداد مبتلایان به کرونا در ایتالیا

۱۲:۲۶ بعد از ظهر: بر اساس گزارش رویترز، دپارتمان حفاظت شهروندان اعلام کرد که ایتالیا ۵۳ مرگ جدید ناشی از ویروس کرونا را در مقایسه با ۷۲ مورد در روز شنبه، گزارش داد. آمار مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا از زمان شروع قرنطینه در ۲۱ فوریه تاکنون، ۳۳۸۹۹ مورد است.

ایتالیا ۱۹۷ مورد ابتلا جدید را گزارش داد که از ۲۷۰ مورد ابتلای روز گذشته کمتر بود. طبق گزارش رویترز، ایتالیا با ۲۳۴۹۹۸ مورد، در حال حاضر جایگاه هفتم از نظر تعداد کلی موارد ابتلای قطعی در میان کشورهای جهان را به خود اختصاص داده است.

ایتالیا محدودیت‌ها در زمینه‌ی مسافرت داخلی و همچنین سفر به کشورهای اروپایی را از هفته‌ی پیش برداشته است.

بر اساس گزارش رویترز، دپارتمان حفاظت شهروندان اعلام کرد که ایتالیا ۵۳ مرگ جدید ناشی از ویروس کرونا را در مقایسه با ۷۲ مورد در روز شنبه، گزارش داد.

سرمایه‌گذاری پایدار قرار است با وجود همه‌گیری ویروس کرونا افزایش یابد

۱۱:۴۰ صبح: همه‌گیری ویروس کرونا ممکن است نقطه‌ی عطف مهمی سرمایه‌گذاری زیست محیطی، اجتماعی و دولتی باشد زیرا شیوع این ویروس موجب تغییر ارزش‌های جامعه می‌شود.

طبق گزارش پیپا استیونز از CNBC، رویکرد سرمایه‌گذاری ESG که نرخ‌بندی زیست محیطی، اجتماعی و دولتی را در کنار معیارهای مالی سنتی ارزیابی می‌کند، یک سال خوب را رقم می‌زد.

تاکنون امسال، صندوق‌های پایدار فهرست شده‌ی ایالات متحده علارغم آشفتگی بازار شاهد ریزش‌های درونی هستند. تحلیل‌گران و سرمایه‌گزاران می‌گویند که همه‌گیری موجب در اولویت قرار دادن سرمایه‌گذاری آگاهانه خواهد شد.

گذشته از وجدان، این صندوق‌ها همنین رکورد سطوح نقدی را جذب می‌کنند زیرا اثبات کرده‌اند که می‌توانند بازگشت سرمایه قابل قیاس، اگر نگوییم غلبه‌کننده بر بازار، را ارائه دهند.

به عنوان مثال، ETF رشد ارزش بزرگ بازار ESG  (NULG) امسال ۱۰ درصد بازگشت سرمایه داشته است در حالی که iShares ESG MSCI USA ETF(ESGU)، بزرگ‌ترین صندوق در نوع خود با بیش از ۱/۷ میلیارد دلار دارایی تحت مدیریت، تاکنون ۰/۶ درصد بازگشت سرمایه داشته است. در مقایسه، ۵۰۰ S&P امسال ۱ درصد افت داشته است.

علیرغم شیوع ویروس کرونا، بیشتر مسافران بیمه سفر تهیه نمی‌کنند

۹:۵۸ صبح: طبق بررسی انجام شده توسط ValuePenguin، بیش از نیمی از آمریکایی در حال سفر برای خود بیمه سفر تهیه نمی‌کنند. این در حالی است که تعطیلی‌ها و قرنطینه‌ی ناشی از شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان در ماه‌های بهار و تابستان رخ داده است.

اکثر افرادی که برای سفر برنامه‌ریزی کرده‌اند، قصد دیدار اعضای خانواده یا دوستان خود را دارند و از این رو، سفرها کوتاه‌تر، ارزان‌تر و ایمن‌تر خواهند بود. حتی اگر ۲۳ درصد از مسافران برای سفر خود پوشش بیمه را خریداری کنند، خبر خوشی برای شرکت‌های بیمه مسافرتی خواهد بود.

AstraZenca در زمینه‌ی ادغام احتمالی با Gilead نزدیک شد

۹:۴۸ صبح: منابع آگاه به بلومبرگ گفتند، شرکت داروسازی AstraZenca در زمینه‌ی ادغام احتمالی با Gilead نزدیک شده است، یک معامله مراقبت‌های بهداشتی که بزرگ‌ترین ادغام ثبت شده خواهد بود.

گزارش‌ها حاکی از این است که ماه گذشته AstraZenca از Gilead خواسته است تا با هم ادغام شوند اما جزئیات این معامله هنوز معلوم نیست.

این دو شرکت هنوز گفتگوی رسمی را آغاز نکرده‌اند و Gilead ظاهراً تمایلی به فروش یا ادغام با یک شرکت داروسازی دیگر را ندارد. یکی از سخنگوهای AstraZenca به بلومبرگ گفت، شرکت در مورد شایعات و گمانه‌زنی‌ها نظری ندارد.

شرکت AstraZenca، شرکتی به ارزش ۱۴۰ میلیار دلار است و شرکت Gilead با ارزش ۹۶ میلیارد دلار در حال تلاش برای یافتن داروی ضد ویروسی به نام remdesivir  برای درمان بیمارن مبتلا به ویروی کرونا است.

منابع آگاه به بلومبرگ گفتند، شرکت داروسازی AstraZenca در زمینه‌ی ادغام احتمالی با Gilead نزدیک شده است، یک معامله مراقبت‌های بهداشتی که بزرگ‌ترین ادغام ثبت شده خواهد بود.

شهردار نیویورک، د بلاسیو محدودیت‌های حکومت نظامی در ساعات معینی از شب را برمی‌دارد

۹:۳۲ صبح: شهردار نیویورک، د بلسیو اعلام کرد که پس از اعتراضات صلح‌آمیز روز شنبه، مقررات حکومت نظامی برداشته خواهند شد.

این شهر به دلیل اعتراضات گسترده ماه گذشته در مورد کشته شدن جورج فلوید به دلایل تبعیض نژادی به دست ماموران پلیس، از دوشنبه هفته گذشته بین ساعت‌های یازده شب تا پنج صبح، محدودیت حکومت نظامی در آن برقرار شده است و از آن پس این مقررات از ساعت هشت شب تا پنج صبح ادامه داشته است.

شهردار نیویورک توئیت کرد، «دیروز و دیشب شهر بهترین عملکرد را از خود نشان داد. فردا اولین گام در جهت شروع مجدد را برمی‌داریم.»

د بلاسیو در ابتدا بیان کرده بود که به احتمال زیاد مقررات حکومت نظامی کل هفته اعمال خواهد شد.

شهر نیویورک پس از تعطیلی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در ماه مارچ، از روز دوشنبه وارد فاز اول بازگشایی‌ها خواهد شد. به برخی از کسب و کارهای خرده‌فروشی، ساخت و ساز و تولیدی اجازه داده شده است تا با ۵۰ درصد ظرفیت خود و رعایت پروتکل‌های فاصله‌گذاری اجتماعی بازگشایی شوند. کسب و کارهایی مانند سالن‌ها، باشگاه‌ها و رستوران‌ها تا شروع فاز ۲ بازگشایی نخواهند شد.

با راه ندادن بیماران غیرکرونایی، بیمارستان‌های بیشتری در خطر ورشکستگی قرار دارند

۹:۱۸ صبح: بیمارستان‌ها در سراسر آمریکا در تلاش برای افزایش حجم کاری خود هستند زیرا برای ماه‌ها بیماران غیرکرونایی کمتری را تحت درمان قرار داده‌اند.

بسیاری از بیمارستان‌ها رویه‌ی پذیرش خود را در ماه‌های مارچ و آوریل کنسل کرده یا به تاخیر انداختند تا فضای کافی برای درمان بیماران کووید-۱۹ تامین شود. به همین دلیل، بیمارستان‌ها میلیون‌ها دلار به ازای هر روز ضرر کردند. در ماه آوریل، انجمن بیمارستان‌های آمریکا برآورد کرد که بیمارستان‌ها بیش از ۵۰ میلیارد دلار در ماه ضرر کرده‌اند.

این شرایط با بازگشایی مجدد کشور و برگشتن بسیاری از بیمارستان‌ها به حالت عادی و پذیرش و درمان بیماران همیشگی خود، رو به بهبود است.

برخی از سیستم‌های بهداشتی قادر به جبران این خسارت هستند، خصوصاً اگر موج دیگری از ویروس کرونا در فصل پاییز و زمستان در کشور شیوع پیدا نکند و بیمارستان‌ها یکبار دیگر مجبور به تعلیق فعالیت‌های عادی خود نشوند. اما برخی دیگر قادر به جبران این خسارت نیستند و کارشناسان صنعتی منتظر هستند تا شاهد ورشکستگی‌ها و ادغام‌های بیشتری در ماه‌های پیش رو باشند.

مالزی سفرهای بین شهری را از تاریخ ۱۰ ژوئن بازگشایی می‌کند

۹:۰۱ صبح: مالزی عنوان کرده است که از تاریخ ۱۰ ژوئن تقریباً تمام فعالیت‌های اقتصادی را بازگشایی کرده و اجازه‌ی سفرهای بین شهری را فراهم خواهد نمود.

دولت با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، محدودیت‌های فعالیت‌های اجتماعی، آموزشی و مذهبی را کمتر خواهد کرد و به کسب و کارها اجزاه داده خواهد شد تا به ساعات کاری عادی خود بازگردند. مراکز تفریحی، سرگرمی و ورزشی که شامل تماس نزدیک هستند و نیز رویدادهایی که با گردهمایی جمعیت بزرگی از مردم برگزار می­شوند، همچنان بسته خواهند بود.

مالزی پس از بستن تمام مشاغل غیرضروری و مدارس، ممنوع کردن گردهمایی‌های عمومی و اعمال محدودیت بر سفر در تاریخ ۱۸ مارچ، به تدریج طی یک ماه اخیر و با اعمال پروتکل‌های فاصله­‌گذاری اجتماعی، کسب و کارها و مشاغل را بازگشایی کرده است.

تازه های برات نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید