آمارهای رسمی حاکی از این است که تولید گوشت قرمز در مرداد ماه امسال نسبت به مردادماه سال گذشته رشد صعودی داشته  و میزان تولید این محصول پر تقاضا به  37.1 هزار رسیده است.

به گزارش برات نیوز،نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در مرداد ماه سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

بر اساس این گزارش، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در ماه مرداد ١٣٩٩ جمعاً ٣٧.١ هزار تن گزارش شده که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

همچنین گوشت گاو و گوساله با ٢١.٤ هزار تن، ٥٧.٧ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ١٢.٣ هزار تن، بز و بزغاله با ٢.٧ هزار تن و سایر انواع دام با ٦٦٩.٧ تن، به‌ترتیب ٣٣.٢ درصد، ٧.٣ درصد و ١.٨ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در مرداد ١٣٩٩ با ماه مشابه سال ١٣٩٨، نشان‌دهنده افزایش ٤١ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در مرداد ١٣٩٩ نسبت به ماه مشابه سال ١٣٩٨ برای گوسفند و بره ٣٥ درصد، برای بز و بزغاله ٢٩ درصد، برای گاو و گوساله ٤٩ درصد، برای گاومیش و بچه‌گاومیش ١٠٦ درصد افزایش، و برای شتر و بچه‌شتر ٤٢ درصد کاهش داشته است.

همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد که مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در مرداد ١٣٩٩ نسبت به تیر ۱۳۹۹ در حدود ٢.٥ درصد افزایش داشته است.

اشتراک گذاری :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *