شب گذشته، انجمن حمل و نقل هوایی بینالمللی میزان خسارت شرکتهای هواپیمایی جهان بر اثر کرونا را 157 میلیارد دلار اعلام کرد. این میزان ضرر، در طول سال جاری و احتمالا در سال آینده به این شرکتها تحمیل میشود.
به گزارش براتنیوز به نقل از رویترز، به گفته انجمن حمل و نقل هوایی بینالمللی به دلیل موج دوم شیوع کرونا و اعمال قرنطینه در بسیاری از نقاط دنیا، میزان خسارت شرکتهای هواپیمایی جهان 157میلیارد دلار برای سال جاری و سال آینده میلادی پیشبینی شده است.
طبق آمار این موسسه در ماه ژوئن سال جاری میلادی، میزان خسارت شرکتهای هواپیمایی جهان در سال جاری و سال آینده میلادی 100 میلیارد دلار پیشبینی شده بود؛ اما باتوجه به شرایط حال حاضر، خسارت وارده در سال جاری 118.5 میلیارد دلار و برای سال آینده 38.7 میلیارد دلار خواهد بود.
خسارت شرکت های هواپیمایی جهان تا 191 میلیارد دلار
از این آمار چنین برمیآید که علیرغم امیدواری به بهبود شرایط با عرضه واکسن کرونا، همچنان میزان خسارات وارده به حدیست که در سال آینده هم خسارت شرکت های هواپیمایی جهان را شاهد خواهیم بود.
به گفته الکساندر دجونیاک، دبیرکل یاتا، تا قبل از اواخر سال آینده میلادی، تأثیر مثبت ساخت واکسن کرونا، بر اقتصاد و حمل و نقل هوایی نمایان نخواهد شد.
طبق بررسیها و پیشبینیهای صورت گرفته توسط انجمن حمل و نقل هوایی بینالمللی، در سال 2019 حدود 4.5 میلیارد نفر مسافر هوایی وجود داشت که این میزان در سال جاری به 1.8 میلیارد نفر کاهش یافت. پیشبینی میشود که این عدد در سال آینده به 2.8 میلیارد نفر برسد.
علاوهبر کاهش میزان مسافر، درآمد این شرکتها نیز 69 درصد نسبت به سال گذشته سقوط کرده و به رقم 191 میلیارد دلار خواهد رسید.
به گفته برایان پیرس، کارشناس ارشد یاتا، این بزرگترین شوکی است که حمل و نقل هوایی جهان در سالهای پس از جنگ جهانی دوم تجربه کرده است.
یاتا از دولتها درخواست کرده تا به جای قرنطینه مسافران هوایی، از تستهای سریع کرونا قبل از سوار شدن مسافران به هواپیما استفاده کنند.