اخبار اقتصادیمنتخب سردبیر

عامل اصلی افزایش قیمت ارز چیست؟

افزایش قیمت دلار

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، کاظم موسوی، در رابطه با دلیل افزایش قیمت دلار و راه‌های کاهش قیمت ارز که یکی از معضلات جدی اقتصادی حال‌حاضر کشور محسوب شده و نارضایتی مردم و مجلس را درپی دارد، به خانه ملت گفت: دلیل افزایش قیمت دلار ، عدم بازگشت ارز حدود 26 میلیارد دلاری توسط صادرکنندگان است که به نظر می‌رسد به دنبال معاملات با دیگر کشورها هستند.

به گزارش برات‌نیوز ؛ نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه افزود: طبق پیش‌بینی‌های ما، با بازگرداندن 15 میلیارد دلار، بازار ارز متعادل خواهد شد. لذا تعیین یک بازه زمانی مشخص برای شرکت‌هایی که ارز را بازنگردانده‌اند و همچنین نظارت بر عملکرد آن‌ها، اولین اقدامی‌ست که دولت باید انجام دهد و در صورت عدم حصول نتیجه، از طریق قوه قضاییه اقدام کند. در مرحله دوم نیز باید فرایند صادرات را به شرکت‌های متخصص و قابل اطمینان واگذار کند.

موسوی اعلام کرد اخذ مالیات از خانه‌های خالی، منجر به کاهش قیمت مسکن خواهد شد و امید داریم طی چند روز آینده، رئیس بانک مرکزی به وعده خود مبنی‌بر کاهش قیمت ارز عمل کند  و از افزایش قیمت دلار جلوگیری شود. قیمت دلار از اواسط خرداد ماه با روند عجیبی رو به افزایش است به طوریکه از 17 هزار تومان در 15 خرداد جاری به 22 هزار تومان در 15 تیرماه رسید که رقمی غیرعادی است و شوک وحشتناکی به بازار داده است. افزایش نرخ دلار سر و صدای زیادی به راه انداخته است.

تازه های برات نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید