اخبار اقتصادیمنتخب سردبیر

کرونا باز کارمندان را دورکار کرد

دورکار شدن کارمندان دولت در دوران کرونا

از امروز 28 تیرماه، یک سوم کارمندان استان تهران دورکار شدند.

به گزارش برات نیوز ؛ براساس مصوبه هیات دولت، یک سوم ازکارمندان استان تهران از شنبه ۲۸ تیرماه دورکار شده‌اند.

به گفته معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار تهران این دورکاری مشمول کارمندان وزارتخانه‌ها نیز می‌شود.

بیشتر بخوانید: واکسن مادرنا؛ 45 نفر دربرابر کرونا ایمن شدند

غلامرضا عباس پاشا همچنین در مورد وضعیت فعالیت ادارات اظهار کرد: با توجه به مصوبه جدید کلیه دستگاه‌های اجرایی مستقر در استان تهران و حتی وزارتخانه‌ها به استثنای بیمارستان‌ها، مراکز پزشکی – درمانی و دستگاه‌های خدمات رسان موظف هستند تا از ظرفیت دوسوم کارمندان خود از شنبه ۲۸ تیرماه استفاده کنند.

وی افزود: یک سوم باقی مانده نیز به صورت نوبت‌بندی و چرخشی اقدام به دورکاری و انجام امور سازمان خود خواهند کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار تهران تاکید داشت که دستگاه هایی که این مصوبه را اجرایی نکنند نمره منفی می گیرند .

بییشتر بخوانید: کرونا دوباره تهران را تعطیل کرد

بر اساس این مصوبه مسئول مستقیم هر سازمان باید از 28 تیرماه این دستورالعمل را اجرایی کند و در صورت عدم اجرا از طریق نهادهای نظارتی به صورت قانونی برخورد می‌شود. در هفته گذشته هم اعلام شد که برخی از فعالیت های تجاری در تهران به مدت یک هفته تعطیل شده اند.

تازه های برات نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید