به گزارش براتنیوز ، بهنقل از کوین دسک، بانک تسویه حسابهای بینالمللی در فصل جدید گزارش اقتصادی سالانه خود در رابطه با پرداختهای دیجیتال، اعلام کرد که بانکهای مرکزی اقدام به صدور رمزارز ملی کردهاند زیرا این فناوری درگاه و بستر ایدهآلی جهت شکل دادن آینده نظام پرداخت خواهد بود.
در بخشی از گزارش این بانک میخوانیم که رمزارز ملی واکنشی به ارزهای مجازی و استیبل کوینهای بخش خصوصی نخواهند بود، اما بانکهای مرکزی تلاش دارند تا برپایه فناوری، چندین هدف را بهصورت همزمان دنبال کنند. چنین تحلیلی را میتوان توضیحی برای تسریع ناگهانی صدور رمزارز ملی دانست. البته بهنظر میرسد چنین گزارشی با نظر و عقیده تعدادی از مقامات بانک تسویه حسابهای بینالمللی تناقضاتی دارد. در ماه مارس سال 2019 میلادی بود که آگوستین کارستنز، مقام ارشد بانک تسویه حسابهای بینالمللی اعلام کرد بانکهای مرکزی ارزش رمزارزهای ملی را درک نمیکنند. سه ماه بعد از این اظهار نظر، فیسبوک از لیبرا رونمایی کرد.
بییشتر بخوانید: کشف دستگاه ماینر بدون مجوز
بعد از این موضوع، 4ماه بعد، در ماه جولای همان سال، کارستنز نظر خود را تغییر داد و اعلام کرد که صدور رمزارزهای ملی ممکن است زودتر از حدتصور انجام شود. در گزارش مذکور نیز از نوسان بیت کوین و سایر ارزهای مجازی و همچنین لیبرا به عنوان دو فاکتوری که موضوعات مربوط به پرداخت را در صدر برنامه سیاستگذاری بانکها قرار داده است، یاد شد.
حالا با گذشت زمان این بانک زمزمههای پیرامون صدور رمزارزملی را نتیجه وعده این فناوی برای کنترل و سیاستگذاری پولی عنوان کرده است. این بانک معتقد است کمک به جامعیت مالی، تامین امنیت پرداختهای دیجیتال، افزایش کارآمدی پرداخت و تشویق نوآوری در این فضا، ازجمله مزایای رمزارز ملیست.
در پایان گزارش این بانک آمده است: رمزارزهای ملی این قابلیت را دارند که مرحله بعدی در تکامل پول لقب بگیرند.
بیشتر بخوانید: مصادره یک دارایی بزرگ بهاتهام پولشویی با بیتکوین