ارز دیجیتال و رمز ارز

الگورند و NXT هردو مدعی توسعه نخستین زنجیره ارز دیجیتال گواه بر سهام هستند

زنجیره ارز دیجیتال گواه بر سهام

برند ارز دیجیتال الگورند (ALGO) در تبلیغ محصولات خود ادعا کرده مبدع اولین زنجیره ارز دیجیتال گواه بر سهام یا PoS بوده است. این ادعا واکنش لیور یافه، سرپرست توسعه‌دهندگان NXT را بر انگیخته و باعث شده او اذعان کند در حقیقت پروژه NXT اولین زنجیره گواه بر سهام را ارائه داده است. با برات نیوز همراه باشید.

لیور یافه چند روز پیش در توییتی الگورند را متهم به ادعای کذب و اشاعه اطلاعات غلط در صنعت ارز دیجیتال کرد و امتیاز نخستین بودن را به ارز دیجیتال NXT نسبت داد. او همچنین در مصاحبه‌ای با سایت کوین تلگراف که مرجعی رسمی برای اخبار و اطلاعات ارزهای دیجیتال و رمزنگاری است، مطرح کردن چنین ادعایی را نه اشتباهی سهوی بلکه آدرس غلط دادن به مخاطب دانست.

بیشتر بخوانید: بیت کوین ۲۰ هزار دلاری می‌شود

در این مصاحبه یافه گفته است: واقعا دوست دارم که باور کنم ادعاهای الگورند اشتباهاتی بدون نیت بد باشند اما پذیرش چنین چیزی بسیار سخت است. ادعای الگورند درواقع بی‌احترامی به تجربه‌ها و کار بقیه رقباست. در عین حال نشان از تکنیک‌های روابط عمومی ناموفق این برند دارد. بعید می‌دانم چنین حرکتی قبلا در صنعت رمزنگاری دیجیتال سابقه داشته باشد.

او در عین حال به این نکته هم اشاره داشت که معتقد است خود الگورند را باید پروژه‌ای قابل‌احترام دانست که دارای ساختارهای فنی خالصی است. همچنین موسس این پروژه سیلویو میکالی از نظر یافه شخصیتی است که حضورش در صنعت رمزنگاری دیجیتال باعث خوشحالی است.

از نظر قانونی با وجود انتشار اظهارات یافه در کوین تلگراف که حاوی اتهاماتی علیه الگورند بود، این برند فرصت داشت که در زمان مشخصی بعد از انتشار مصاحبه، بیانیه یا دفاعیه خود را در رد اتهامات به این رسانه ابلاغ کند. اما در حالی که زمان قانونی اعتراض به پایان رسیده، الگورند هیچ اعتراضی به موضوع نداشته و مصاحبه‌ای هم با کوین‌تلگراف انجام نداده است.

تازه های برات نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید