یکی از مدیران ارشد سابق صندوق بینالمللی پول میگوید خطر سقوط ارزش دلار از جایگاه ارز غالب جهانی به علت بدهی بالای دولت آمریکا وجود دارد.
به گزارش برات نیوز، ژومین، یکی از مدیران ارشد سابق صندوق بینالمللی پول میگوید: خطر سقوط ارزش دلار از جایگاه ارز غالب جهانی به علت بدهی بالای دولت آمریکا وجود دارد.
این هشدار در حالی داده شد که ایالات متحده خود را آماده میکند تا دومین بسته نجات کرونا را ارائه کند.
کنگره در حال مذاکره برای تصویب بسته مالی یک تریلیون دلاری جدیدی است که قرار است در ادامه بستههای قبلی که بیش از ۲ تریلیون دلار بودند، برای اقتصاد آمریکا خرج داشته باشد.
آقای ژو که قبلا بین سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۶ معاون رئیس صندوق بینالمللی پول بود، میگوید: درحالیکه فدرالرزرو آمریکا به سیاستگذاری فعال تسهیل کمی (چاپ دلار در ازای خرید اوراق قرضه از بازارها) ادامه میدهد، ریسک اینکه به یکباره اعتماد به دلار از بین برود، در حال افزایش است.
بیشتر بخوانید: روش جدید دلالان برای خرید دلار سهمیهای
ژو مین در حال حاضر رئیس موسسه ملی تحقیقات مالی در دانشگاه تسینگوای پکن است.
ژو در مصاحبه با سوز چاینا مورنینگ پست گفت: نگرانی کنونی این نیست که آیا ارزش دلار در کل ۳۰ درصد کاهش خواهد یافت یا خیر، بلکه نگرانی ما این است که سقوط ارزش دلار در یک رخداد ناگهانی اتفاق بیفتد که باعث سقوط بازارهای مالی جهان شود.
از سوی دیگر به نظر می رسد که بحران بدهی در سطح جهان کماکان ادامه داشته باشد..
رئیس بانک جهانی خواستار تمدید مهلت بازپرداخت بدهی کشورهای فقیر به ثروتمند با توجه به ناتوانی آن ها در بازپرداخت بدهی ها شده است.
دیوید مالپاس با اشاره به اقدامات حمایتی انجام شده بانک جهانی از کشورهای ضعیف گفت: هر چند ما از همان ابتدای بحران کرونا خیلی سریع وارد عمل شدیم اما بسیاری از کشورهای فقیر با وجود این کمک ها دارای مشکلات زیادی هستند و پرداخت بدهی آن ها در کوتاه مدت خیلی محتمل نیست.