در فاز نخست شبکه هوشمند مدارس با همکاری همراه اول 4512 مدرسه به اینترنت پرسرعت متصل می شوند.
به گزارش برات نیوز،با حضور رئیسجمهوری و از طریق ویدئو کنفرانس، فاز نخست شبکه هوشمند مدارس کشور با اتصال بیش از ۷۶ هزار مدرسه به شبکه ملی اطلاعات بهطور رسمی افتتاح میشود.
در راستای تحقق «عدالت آموزشی» و بهمنظور بهرهمندی تمامی دانش آموزان کشور از مزایای آموزش مجازی، ۳۸ هزار و ۳۳۳ مدرسه شهری و ۳۸ هزار و ۶۷ مدرسه روستایی به پوشش شبکه هوشمند مدارس کشور خواهند پیوست.
مهدی اخوان بهابادی مدیرعامل همراه اول با بیان اینکه این پروژه ملی با همکاری همراه اول و سه پیمانکار دیگر انجام می شود اعلام کرد که در فاز نخست 4512 مدرسه توسط اپراتور اول به اینترنت پرسرعت تجهیز می شود.
بیشتر بخوانید: اجرای جداسازی بسته اینترنتی دانشآموزان
وی تصریح کرد: پیش از این نیز همراه اول درراستای مسؤولیت اجتماعی خود با طراحی و پیاده سازی پلتفرم شبکه آموزشی دانش آموز (شاد) نقش پررنگی در فراگیری آموزش مجازی در کشور ایفا و به برگزاری غیرحضوری کلاس های دانش آموزان کمک کرده بود.
اخوان افزود: هم اکنون بیش از 11 میلیون دانش آموز و حدود 114 هزار مدرسه در شبکه شاد احراز هویت شده اند و از خدمات این پلتفرم استفاده می کنند.
اتصال ٧۶ هزار مدرسه به اینترنت پرسرعت
گفتنی است روز گذشته با حضور رئیسجمهور و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و از طریق ویدئوکنفرانس ٧۶ هزار مدرسه به اینترنت پرسرعت متصل شد.
بنابر اعلام همراه اول، بزرگترین هلدینگ ارتباطی ایران با هدف بسط عدالت آموزشی و تسهیل دسترسی دانشآموزان به شبکه یادگیری، ۶٢٧۶۴ مدرسه شهری و روستایی را به «اینترنت پرسرعت» متصل کرد.
گروه «مخابرات و همراه اول» در راستای مسؤولیت اجتماعی خود ٢۴۴٣١ مدرسه روستایی و ٣٨٣٣٣ مدرسه شهرهای دور افتاده را به اینترنت پرسرعت متصل کرد.
همچنین در این پروژه ۶۵٧٣ مدرسه توسط «ایرانسل» و ٧٠۶٣ مدرسه توسط «های وب» به اینترنت متصل شد.