مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق کشور، در پاسخ به ابهامات پیش آمده درباره شناسایی استخراج ارز دیجیتال از طریق گزارشهای مردمی و عدم استفاده شرکت توانیر از امکانات خود از جمله پایش شبکه برق توسط کنتورهای هوشمند، گفت: مزارع رمز ارز به دو دسته تقسیم میشوند؛ دسته اول شامل مزارعی است که در مکانی غیر از کارخانهها و زمینهای کشاورزی در حال فعالیت ساکن میشوند و دسته دوم در مراکز صنعتی و کشاورزی فعال ساکن شده و جایگزین این صنایع میشوند.
به گزارش برات نیوز، سخنگوی صنعت برق کشور درخصوص نحوه شناسایی استخراج ارز دیجیتال گفت: با توجه به اختلاف مصرف برق سابق و مصرف برق حال حاضر این مراکز استخراج ارز دیجیتال شناسایی آنها به سادگی و از روی کنتورهای هوشمند مستقر در محل قابل انجام است.
وی در تشریح نحوه پیدا کردن دسته دوم مزارع رمز ارز ادامه داد: با توجه به اینکه سامانههای استخراج ارز دیجیتال در دسته دوم، جایگزین دستگاههای صنعتی و کشاورزی شده است، بنابراین اختلافی در میزان مصرف برق آنها شناسایی نشده و شناسایی این مراکز بدون استفاده از روش شهودی برای شرکت توانیر ممکن نیست.
شناسایی هزار و صد مزرعه استخراج ارز دیجیتال غیرقانونی
رجبی مشهدی، با اشاره به گزارشهای مردمی مبنی بر شناسایی مزارع استخراج ارز دیجیتال غیرقانونی گفت: شیوه سوتزنی محرمانه برای شناسایی دسته دوم مزارع استخراج ارز دیجیتال غیرقانونی اتخاذ شد و خوشبختانه تا کنون موفق عمل کرده است. تاکنون بیش از هزار و صد مزرعه استخراج ارز دیجیتال غیرقانونی در کشور بهوسیله سوتزنی محرمانه مردم شناسایی شده است.