اخبار اقتصادی

تقاضای استیو بالمر برای کمک به ترمیم شکاف اقتصادی نژادی

شکاف اقتصادی نژادی

استیو بالمر از مدیران عامل خواست تا به بستن شکاف اقتصادی نژادی کمک کنند. با برات نیوز همراه باشید. استیو بالمر، مدیر تیم بسکتبال لس آنجلس لیکرز از مدیران شرکت‌ها می‌خواهد که به بستن شکاف‌های اقتصادی که موجب ترک کار بسیاری از رنگین پوستان می‌شود کمک کنند.

مدیر پیشین مایکروسافت در مصاحبه اظهار داشت:

چگونه می توان این نوع رشد اقتصادی را به سیاهپوستان آمریکایی دهیم؟ اگر به داده‌های تحرک اقتصادی توجه کنید، برای آمریکایی‌های آفریقایی تبار به ویژه مردان اوضاع مساعد نیست.

نابرابری‌های اقتصادی موجود بین خانواده‌های سیاه پوست و سفید پوست در اعتراضات سراسری به دنبال کشته شدن جورج فلوید به دست افسران پلیس مینیاپولیس مورد تأکید قرار گرفته است.

زندگی سخت میلیونها سیاهپوست به دلیل شکاف اقتصادی نژادی

بسیاری از چهره‌های اقتصادی که توسط دولت ریاست جمهوری جمهوریخواه و دموکرات در سال‌های اخیر مورد حمایت قرار گرفته‌اند، واقعیت سخت اقتصادی که میلیون‌ها آمریکایی سیاه پوست با آن روبرو هستند را منعکس نمی‌کنند. به عنوان مثال، خالص دارایی یک خانواده معمولی سفیدپوست تقریبا 10 برابر بیشتر از یک خانواده سیاهپوست و بر اساس گفته موسسه بروکینگز به ترتیب 170000 و 17000 است.

بالمر می‌گوید:

شرکت‌ها می‌توانند نقش مهمی در کاهش چنین شکاف‌های اقتصادی نژادی داشته باشند. این به معنای سرمایه گذاری در این جوامع خصوصا سرمایه گذاری در آموزش کودکان خردسالان است. در واقع کار در مدارس به معنای بهبود امنیت محیط و نقش پلیس در این محیط‌هاست.

بالمر افزود:

آمریکایی‌های سفید پوست و رهبران شرکت‌ها باید در این اهداف متحد باشد.  تاثیر درگذشت جورج فلوید روی بازیکنان و مربیان لس آنجلس کلیپرز بسیار زیاد بود. خیلی چیزهای زندگی می‌تواند موجب تاثیر منفی روی سیاهپوستان و نگرش بد آنها به نیروهای پلیس شود. یکی از ان‌ها هم شکاف اقتصادی نژادی است.

 بالمر همچنین رفتار دراک شووین ، مأمور سابق پلیس مینیاپولیس را که متهم به قتل فلوید است ، محکوم کرد. بالمر افزود که از مرگ فلوید ناراحت و خشمگین است. وی گفت: “

برای من دیوانه‌کننده است که رسیدگی بیشتری در این زمینه انجام نشده است، افرادی مانند من و دیگران نتوانسته‌اند مشارکت بیشتری در این قضیه داشته باشند. رفتار آن افسر پلیس نیز از نظر من وحشتناک است.


گفتنی است، درک شووین، مامور پلیس ایالت مینه‌سوتا آمریکا چند هفته پیش هنگام بازداشت جورج فلوید، شهروند سیاهپوست این کشور به اتهام استفاده از اسناد جعلی با قرار دادن زانویش روی گردن فلوید باعث مرگ وی شد. شووین به همراه سه مامور دیگر از شغل خود اخراج شده‌اند.

مردم آمریکا با تظاهرات در شهرهای مختلف این کشور نسبت به کشته شدن جورج فلوید اعتراض کرده و خواهان بازداشت عاملان این جنایت شده‌اند. خشونت پلیس آمریکا با معترضین با واکنش‌های مختلفی روبرو شده است.

تازه های برات نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید