به گفته رییس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران، در سال 99 رستوران‌ها 400 میلیارد تومان به دلیل شیوع کرونا متضرر شدند.

به گزارش برات‌نیوز، علی اصغر میرابراهیمی در گفت‌وگویی از 400 میلیارد تومان ضرر رستوران ها از کرونا خبر داد.

وی در این زمینه گفت:

در سال 99 رستوران‌ها حدود 400 میلیارد تومان به خاطر شیوع کرونا ضرر کردند.

دولت گفت به این واحدها وام می‌دهد اما هیچ یک از همکاران من موفق به دریافت وام نشده‌اند.

ورشکستگی 0 درصد رستوران ها

وی در رابطه با شرایط حال حاضر رستوران‌ها با وجود تعطیلی‌ها و محدودیت‌های کرونایی گفت:

حدود 50 درصد از رستوران‌داران مالک سرقفلی واحد خود، 30 درصد مالک واحد و 20 درصد مستاجر هستند.

یعنی یک پنجم رستوران‌ها اجاره‌ای هستند و نمی‌توانند اجاره خود را پرداخت کنند و ورشکست شده‌اند.

مالکان نیز در زیان می‌دهند و با مشکل برخورده‌اند.

بیشتر بخوانید: تغییر کاربری رستوران‌های تهران معضلی جدید

وی ادامه داد:

اخیرا نامه‌ای از آقای نهاوندیان آمده که اگر صاحبان این اصناف در مالیات بر ارزش افزوده بدهکار هستند، جریمه آن‌ها بخشوده می‌شود.

در حالی که در این وضعیت ما با اصل گرفتن مالیات مخالف هستیم.

400 میلیارد تومان ضرر رستوران ها از کرونا

میرابراهیمی همچنین افزود:

به طور کلی حدودا 30 درصد ورشستگی بین‌ رستوران‌ها به وجود آمده است.

 اگر همچنان رستوان‌ها تعطیل شوند، ظرفیت ادامه کار نخواهند داشت.

 حقوق کارگر هم که 39 درصد اضافه شده و مواده اولیه هم افزایش قیمت داشته،  با چنین شرایط کار برای این صنف سخت شده است.

میزان تعدیل نیرو از ابتدای کرونا در رستوران‌ها 30 درصد بوده است.

علی اصغر میرابراهیمی در پایان گفت:

رستوران‌ها فقط باید به صورت بیرون‌بر کار کنند.

 بسیاری از رستوران‌ها امکان کار به صورت بیرون‌بر ندارند و فقط در سالن می‌توانند پذیرش داشته باشند.

 بنابراین نمی‌توانند در این شرایط کار کنند، به طور کلی رستوران‌ها در حال زیان هستند.

 از ارگان‌های مختلف مانند دارایی، تامین اجتماعی و شهرداری می‌خواهیم که به اصناف یاری دهند.

اشتراک گذاری :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *