1. خانه
  2. اقتصاد
  3. اخبار اقتصادی
  4. زیرساخت‌های «اقتصاد هوشمند» در کشورفراهم شد
اخبار اقتصادیمنتخب سردبیر

زیرساخت‌های «اقتصاد هوشمند» در کشورفراهم شد

نسخه الکترونیکی سفته

رفتن به سمت ارائه خدمات برخط و دیجیتال لازمه پیشرفت اقتصادی در هر کشوری است زیرا رشد و توسعه فناوری های به روز و به کارگیری آن در امور جامعه خود پله ای برای رشد و ترقی به ویژه در حوزه اقتصاد است. به این وسیله می‌توان اقتصاد هوشمند را فراهم کرد. نسخه الکترونیکی سفته و تسهیلات و اعتبارات دیجیتال از جمله اولین اقدامات برای رسیدن به اقتصاد هوشمند بود.

از زمانی که اهمیت و میزان تاثیرگذاری خدمات آنلاین و استفاده از فناوری های روز دنیا برای همگان آشکار شد همه به سمت دیجیتال شدن و استفاده از خدمات آنلاین گام برداشتند تا بتوانند اقتصاد هوشمند را به وجود بیاورند.

در این راه کشور ما نیز عقب نمانده و با حرکت رو به جلو سعی دارد تا به سمت ارائه خدمات آنلاین درتمامی موارد به خصوص خدمات مالی گام برداشته و زمینه های رشد اقتصادی کشور را مهیا کند.

 در همین راستا راه اندازی «نسخه الکترونیکی سفته» و «تسهیلات و اعتبارات دیجیتال» بسترهای لازم برای ایجاد و تحقق « اقتصاد هوشمند » راکه یکی از اهداف اصلی وزارت امور اقتصادی و دارایی است فراهم می کند.

معاون وزیر اقتصاد و دارایی از راه اندازی «نسخه الکترونیکی سفته» و «تسهیلات و اعتبارات دیجیتال» به عنوان یک ابزار کلیدی یاد کرده و گفته است: با راه اندازی این دو سرویس ارائه انواع خدمات مالی به مردم تسهیل شده و رشد اقتصادی کشور درگروی ارائه این گونه خدمات آنلاین است.

بیشتر بخوانید: سفته چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

وی درادامه از ارائه خدمات مالی به صورت آنلاین خبر داده واظهار کرده است: درحال حاضر درتمامی مناطق کشور خدمات مالی به مردم آنلاین ارائه می‌شود که درصورت تداوم این امر رشد اقتصادی بهبود یافته و فقر درکشور کاهش می یابد.

عباس معمارنژاد همچنین اظهار کرده است: یکی از دغدغه های دولت موضوع «فراگیری مالی» است تا با ارائه خدمات درست و مناسب بتواند مردم را برای دسترسی به خدمات بانکی، بیمه ای و بورس یاری کند.

وی درباره موضوع «فراگیری مالی» بیان داشته است: راه اندازی «نسخه الکترونیکی سفته» و «تسهیلات و اعتبارات دیجیتال» زمینه های لازم برای  «فراگیری مالی» را فراهم می کند و این خود در رشد اقتصادی کشور بسیار تاثیرگذار است.

معاون وزیر اقتصاد به آنلاین شدن تمامی خدمات بانکی اشاره کرده و گفته است: درحال حاضر همه خدمات دریافت تسهیلات و طی کردن مراحلی از جمله درخواست تسهیلات، امضای قرارداد، ارائه تضمین و دریافت و پرداخت اقساط آنلاین و دیجیتال شده و دیگر همانند گذشته لازم به حضور فیزیکی دربانک و مراجعات چند باره نیست.

معمارنژاد تاکید داشته است: وزارت امور اقتصادی و دارایی به دنبال تدوین استراتژی فراگیری مالی است و پروژه‌های الکترونیکی کردن و دیجیتالی کردن بانک‌ها، بیمه ها و بورس در راستای فراگیری مالی تفسیر می‌شود.

وی همچنین گفته است: با ارائه خدمات آنلاین و دیجیتالی مالی ، مراجعه حضوری و فیزیکی به بانک کاهش یافته و شفافیت در امور بسیار مشهود می‌شود.

تازه های برات نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست