دومین نشست کمیته تجاری سازی انجمن شرکتهای دانش بنیان حوزه سلامت تهران به صورت مجازی و با ارایه ۴ طرح فناورانه و حضور ۲۶ سرمایهگذار، صندوق و نماینده بانکها برگزار شد.
به گزارش برات نیوز، حسین وطنپور رئیس هیات مدیره انجمن با بیان اینکه دومین جلسه کمیته تجاریسازی در سال جاری به دلیل شیوع موج دوم ویروس کرونا به صورت مجازی برگزار میشود، گفت: شرایط شیوع بیماری به نحوی است که بهتر دیدیم برای حفظ سلامت اعضا از جمع شدن افراد به دور همدیگر جلوگیری کرده و جلسه را به صورت مجازی برگزار کنیم. خوشحالیم که اعضای کمیته و سرمایه گذاران نیز همراهی کردند و این جلسه با حضور حداکثر اعضا در حال برگزاری است.
در ادامه شاهرخ مهدوی دبیر انجمن نیز به ارائه گزارشی از فعالیت و دستاوردهای نشستهای اخیر کمیته تجاری سازی پرداخت و گفت: در سال جاری تصمیم بر آن شد تا جهت افزایش سهولت و راحتی ارتباط میان سرمایهگذاران و فناوران کمیته تجاری سازی با نظم و سیاق جدید برگزار شود که موفق شدیم در نشستی که ابتدای تابستان برگزار شد به خوبی روال جدید را پیادهسازی کنیم. متاسفانه موج دوم ویروس کرونا اعضا و رئیس هیات مدیره را مجاب ساخت تا جلسه به صورت مجازی برگزار شود. با این وجود دفترچه اطلاعات فناورها و اطلاعات مکفی هر طرح و ایده برای سرمایهگذارها ارسال شده است.
وی ادامه داد: برای امروز ۴ طرح در نظر گرفته شده است و از فناورها و نوآوران نیز خواسته شده طبق زمانبندی به معرفی طرح های خود بپردازند و پس از آن سرمایهگذاران نیز سوالات خودشان را مطرح کنند.
در این نشست بهاره مازندرانی طرح آموزش، پیگیری و پایش بیمار با عنوان بهزی، سعید بیات طرح سیستم هوشمند دستیار جراح از شرکت دانش بنیان بیتا نگار افزار، شاهرخ خجستهفر طرح ارتز سه کاره پاشنه و عباس نعیمی طرح محلول شناساگر گیاهی ماده مضر جوششیرین در نانهای سنتی از شرکت ایده تجهیز سبز خزر را ارائه کردند.
وطنپور در ادامه نشست انتصاب حمیدرضا فرهادی به عنوان مدیرعامل صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری سلامت ثامن را مثبت ارزیابی کرد و یادآور شد این صندوق نیز همیشه در جلسات کمیته تجاری سازی حضور موثری داشته و جناب آقای شاهپوری مقدم ریاست پیشین صندوق فناورها را از توصیه های ارزشمند خود بهره مند میساخت.
فرهادی به معرفی صندوق پرداخت و گفت: صندوق با یاری خداوند بزرگ و تاکید معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به همت بخش خصوصی و شرکت داروسازی ثامن در اداره ثبت شرکتهای مشهد به ثبت رسید. از ابتدای سال 1389 نیز به ارائه تسهیلات به پژوهشگران و محققان متقاضی پرداخت. اکنون نیز آماده و پذیرای طرح های پژوهشی و فنآور شرکتهای دانش بنیان و افراد حقیقی و حقوقی در زمینه تولید دارو و تجهیزات پزشکی جهت بهبود بهداشت و سلامت جامعه هستیم.
وی افزود: هدف این صندوق حمایت از صاحبان ایده و کار آفرینان است تا بتوانند ایده خود را به تولید انبوه رسانده و به بازار عرضه کنند.
در پایان نشست مجازی شاهرخ مهدوی دبیر انجمن، از سرمایهگذارانی که علاقهمند به سرمایهگذاری روی طرحهای ارائهشده هستند دعوت کرد تا با هماهنگی دبیرخانه جلسات B2B را جهت کسب اطلاعات بیشتر با فناوران به صورت حضوری یا مجازی برگزار کنند.