حالا که در آستانه عرضه کنسولهای پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس قرار داریم، بد نیست نکات مهمی را پیش از خرید این سیستمها و محصولات جدید، بدانید و از آنها اطلاع پیدا کنید. امروز در رسانه برات نیوز همراه شما هستیم تا دقیقا چنین کاری را انجام داده و نکات مهم پیش از خرید کنسولهای نسل بعدی را برای شما شرح دهیم. با برات نیوز در ادامه مطلب همراه باشید.
در نزدیک ترین زمان ممکن به عرضه کنسولهای نسل بعدی پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس قرار داریم و هیجان برای خرید و تجربه این کنسولهای جدید و البته بازیها و عناوین آنها، در هر ساعت و دقیقه بیشتر میشود.
با این که تا به حال در برات نیوز، اطلاعات دقیق و بسیاری درباره موارد و جنبههای مختلف کنسولهای نسل بعدی سونی و مایکروسافت به شما عزیزان ارائه دادیم، اما امروز این جا هستیم تا پیش از انتشار کنسولهای نسل بعدی، تمام نکات ضروری و مهمی که پیش از خرید این سیستمهای جدید باید بدانید را برای شما آشکار کنیم.
البته فراموش نکنید که کنسول ضعیفتر و کوچکتر ایکس باکس سری اس نیز یکی از کنسولهای نسل نهمی مایکروسافت به شمار میرود که بسیاری از ویژگیهایی که در این مطلب به آنها میپردازیم، شامل این کنسول نیز میشود.
با این حال، از آن جایی که کنسول اصلی نسل بعدی از طرف مایکروسافت، سری ایکس است، تمرکز خود را بیشتر روی آن قرار میدهیم.
نکات مهم پیش از خرید پلی استیشن 5 و ایکس باکس وان ایکس
همه ما میدانیم که پیش از خرید یک محصول جدید، مخصوصا محصولی که گران قیمت باشد و به نوعی لوکس به حساب آید، باید اطلاعات کاملی درباره آن به دست آوریم.
به بیان دیگر، خرید محصولات دیجیتالی جدید باید با شناخت و آگاهی خوب و راضی کنندهای همراه باشد و این شناخت و آگاهی با مطالعه و تحقیق درباره آن محصول به خصوص، محقق میشود.
این شما و این نکات مهمی که باید پیش از خرید دو کنسول نسل بعدی پلی استیشن 5 و ایکس باکس وان ایکس بدانید.

رابط کاربری کاملا جدید پلی استیشن 5
سونی عادت دارد با هر نسل از کنسولهایش، رابط کاربری یا UI را به صورت کامل تغییر دهد.
این شرکت و تیم پلی استیشن در واقع با این کار قصد دارند بازیباز را در هر نسل وارد فضایی کاملا جدید کنند و تازگی را به معنای واقعی برای طرفداران خود به ارمغان بیاورند.
اگر بخواهیم رابط کاربری جدید را که به تازگی معرفی شده، با رابط کاربری کنسول پلی اسیشن 4 مقایسه نماییم، باید بگوییم که حالا آیکون بازیها و برنامهها کوچکتر شدهاند و زمانی که روی آنها قرار میگیریم، پوستر یا تصویر بزرگ هر بازی یا برنامه در پس زمینه نمایش داده میشود.
علاوه بر این، بخشهای کاملا جدیدی مانند بخش فعالیتها یا بخش کمک رسانی در بازیها در نظر گرفته شده که تجربه راحتتر و همه جانبهتری را به بازیبازان و طرفداران ارائه میدهد.
در بخش Explore شما میتوانید از تمام اخبار مربوط به دنیای پلی استیشن و بازی های مختلف اطلاع پیدا کنید و فعالیتهای منحصر به فردی را پیش بگیرید.
به صورت کلی میتوان گفت که برخلاف مایکروسافت که تغییری را در رابط کاربری کنونی ایجاد نکرده، سونی قصد داشته با پلی استیشن 5 رابط کاربری کاملا جدیدی را ارائه دهد و مردم را با یک محیط تازه آشنا نماید.

پشتیبانی از بازیهای نسل قبلی
قابلیت پشتیبانی از نسل یا نسلهای گذشته (Backward compatibility)، امروزه به یکی از موارد مهم برای کنسولها تبدیل شده است.
در گذشته، کنسولها بی چون و چرا از نسلها و بازیهای قدیمی پشتیبانی میکردند اما در سالهای اخیر، این موضوع به یک ویژگی قابل توجه تبدیل شده است.
یکی از نقاط ضعف سونی و پلی استیشن 4 در نسل هشتم، ضعیف بودن عملکرد آنها در پشتیبانی از نسلهای گذشته بود و دارندگان این کنسول، نمیتوانستند عناوین پلی استیشن 2 یا پلی استیشن 3 را روی کنسول خود (حداقل به صورت آفلاین) اجرا نمایند.
این در حالی بود که شرکت رقیب، یعنی مایکروسافت، در این زمینه یکه تازی میکرد و همیشه روی قابلیت پشتیبانی از نسل قبل ایکس باکس وان، تاکیید داشت.
پشتیبانی مایکروسافت و تیم ایکس باکس در نسل نهم
حالا میتوانیم تایید کنیم که مایکروسافت و تیم ایکس باکس قرار است در نسل نهم باز هم به شکل جدی مقوله پشتیبانی از بازیهای نسل قبل را دنبال کنند.
نه تنها فهرست عناوین پشتیبانی از نسل قبل در هر ماه رو به افزایش است، بلکه ویژگیهای جدیدی نیز برای اجرای این عناوین روی کنسول ایکس باکس سری ایکس در دسترس قرار میگیرد.
به عنوان مثال، با استفاده از قابلیت Auto HDR، بازیهای قدیمی با HDR اجرا میشوند یا رزولوشن اجرایی و فیلتر بافتها برای آنها به شدت افزایش مییابند.
به صورت کلی، شگفت انگیز است زمانی که مشاهده میکنیم بازیهای کنسول ایکس باکس کلاسیک، روی جدیدترین کنسول، یعنی ایکس باکس سری ایکس اجرا میشود و بدون مشکل در اختیار باریبازان و طرفداران قرار میگیرد.
افزایش تدریجی تعداد بازیهای پلی استیشن 4
در آن طرف میدان، طبق اطلاعات رسمی منتشر شده توسط سونی، پلی استیشن 5 قرار است نیست مانند کنسولهای مدرن ایکس باکس، از تمام نسلهای پیش از خود پشتیبانی کند و خبری از اجرای بازیهای پلی استیشن 3 به قبل روی آن نیست.
با این حال، اعلام شده که تعداد بسیاری از عناوین کنسول پلی استیشن 4 روی کنسول جدید قابل اجرا و تجربه هستند و حتی با سخت افزار قدرتمندتر پلی استیشن 5، بهبود نیز پیدا خواهند کرد.
قرار است تعداد بازیهای پلی استیشن 4 که توسط پلی استیشن 5 پشتیبانی میشود، با گذشت زمان افزایش پیدا کند اما برای کسانی که به اجرای عناوین کلاسیک روی کنسول جدید امید داشتند، باید خبر ناامید کنندهای بدهیم!

بخش فعالیتها در پلی استیشن 5
از آنجایی که رابط کاربری کنسول پلی استیشن 5 به صورت کامل تغییر کرده است، بخشها و ویژگیهای جدیدی در آن مشاهده میشود که یکی از آنها، بخش فعالیتها محسوب میشود.
اگر در بخش Home Screen به سمت پایین حرکت کنید یا در بخش Control Center به یک سری کارتهای موجود در قسمت پایین توجه نمایید، در واقع وارد بخش فعالیتها یا Activities میشوید.
اما فعالیتها در رابط کاربری جدید کنسول پلی استیشن 5 دقیقا چه هستند و چه کاری انجام میدهند؟ فعالیتها در رابط کاربری، در واقع فرصتهای گیمپلی هستند و بازیبازان را هر چه بیشتر به هدف خود نزدیک میسازند.
شما میتوانید با کارتهای فعالیتها، به راحتی درون یک قسمت خاص از یک بازی ویدیویی بروید و آن فعالیت یا هدفی که برای بازی تعریف شده را انجام دهید.
به عنوان مثال، در نمایش اخیر مشاهده کردیم که با باز کردن یکی از کارتها، وارد بازی Sackboy: A Big Adventure میشویم و از یک قسمت معین، کار خاصی را به سرانجام میرسانیم.
قابلیتهای کارت فعالیت
کارت فعالیت، در واقع میزان پیشرفت شما در کامل کردن یک هدف را نمایش میدهد.
به عنوان مثال، اگر قرار است در یک بازی 10 نامه را پیدا کنید، با پیدا کردن 2 نامه، 20 درصد پیشرفت روی کارت مورد نظر نمایش داده میشود.
سوییچ کردن بین منوی فعالیتها و گیمپلی اصلی بازی، به شدت سریع است و شما حتی میتوانید پنجرهی کارتها و فعالیتها را در صفحه گیمپلی باز کنید و همزمان دو تصویر را داشته باشید.
این باعث میشود به صورت لحظهای از میزان پیشرفت خود در جهت کامل کردن یک فعالیت، خبردار شوید.
علاوه بر این، بخش فعالیتها در بازی ها و عناوین آنلاین و چند نفره نیز کاربرد دارند.
به عنوان مثال، زمانی که در حال یک بازی آنلاین و چند نفره مانند Destruction AllStars هستید، میتوانید پلی لیستهای مختلفی مانند حالت بازی 8 دربرابر 8، حالتهای تک نفره و سری های چالش را انتخاب کنید و سریع به بخشهای مورد نظر بروید.
بخش Control Center همچنین میتواند روی صفحه خانه (Home Screen) بیاید و به شما اجازه دهد تا یک سری از فعالیتهای مربوط به کارکردهای مختلف کنسول را انجام دهید.

سرعت بارگذاری بازیها
احتمالا میدانید که دورهی هارد دیسکهای مکانیکی یا همان HDD به پایان رسیده و هماکنون توصیه میشود برای تمام دستگاهها، از جمله لپتاپ، رایانههای شخصی یا کنسولهای بازی، از درایو SSD یا حالت جامد استفاده شود.
پیش از این گفته بودیم که وجود درایو ذخیره سازی SSD درون کنسولهای نسل بعدی سونی و مایکروسافت، میتواند تفاوتهای بسیاری را رقم بزند و بسیار هیجان انگیز باشد.
از بین رفتن یا کوتاه شدن زمان صفحات بارگذاری درون بازیهای ویدیویی یا سرعت بالا خواندن اطلاعات برای نوع طراحی مرحله و مشاهده نکردن Pop in درون بازیها، تنها چند نمونه از فواید درایو SSD محسوب میشود و وجود آن در کنسول ایکس باکس سری ایکس، قطعا یک برتری به حساب میآید.
اما در آن سوی میدان و با کنسول پلی استیشن 5، اهمیت SSD نسل جدید در سرعت بارگذاری بازیها و موارد مهمتر، حتی بیشتر حس میشود.
دلایل اهمیت وجود درایو SSD
پیش از این در برات نیوز درباره دلایل اهمیت وجود درایو SSD یا درایو حالت جامد درون کنسول بازی پلی استیشن 5، صحبت کرده بودیم و به صورت جزئی درباره این قضیه توضیحاتی را ارائه کردیم.
طبق اطلاعات منتشر شده، SSD شخصی سازی شدهی کنسول پلی استیشن 5 میتواند فراتر از حد تصور عمل کند و بسیار سریع و توانا باشد.
از بین رفتن صفحات بارگذاری در بازیهای مختلف (مخصوصا عناوین انحصاری)، سادهترین دلیلی است که میتوانیم برای وجود درایو SSD، خوشحال باشیم.
اما مهمتر از حذف صفحات بارگذاری، تغییر و تحولاتی است که در نوع طراحی محیطها و مراحل در بازیهای ویدیویی رخ میدهد.
خیلی نمیخواهیم بحث SSD را تخصصی کنیم و تنها به این نکته اشاره میکنیم که وجود این درایو ذخیره ساز پر سرعت و توانا در کنسول بازی پلی استیشن 5، میتواند در نسل آینده تفاوتهای بزرگی را نسبت به نسل گذشته و پلی استیشن 4، رقم بزند.

بخش کمک رسانی بازیها در پلی استیشن 5
تا پیش از این برای کمک گرفتن برای رد کردن یک بخش از بازی یا پیدا کردن یک آیتم خاص درون یک مرحله، دست به دامن اینترنت و یوتوب میشدیم و سعی میکردیم از راهنماییهای مختلفی که در فضای اینترنت وجود دارد، استفاده نماییم.
اما حالا با سیستم و بخش کمک رسانی بازیها در رابط کاربری کنسول پلی استیشن 5، شاید کار گیمرها راحتتر از گذشته شود.
به عنوان مثال، اگر برای پیدا کردن یک لباس خاص در یکی از مراحل بازی Sackboy: A Big Adventure، به کمک نیاز داریم و نمی توانیم آن لباس مبدل را در مرحله مشخصی از بازی پیدا نماییم، میتوانیم از بخش کمک رسانی بازی ها یا Game Help رابط کاربری جدید پلی استیشن 5 استفاده نماییم.
در این مورد خاص، در بخش Game Help، یک سری تصاویر یا اسکرین شاتهای خاصی را مشاهده میکنیم که محل دقیق لباسی که دنبالش میگردیم را به ما نشان میدهند.
اگر حتی این تصاویر نیز برای ما کارساز نبود، میتوانیم کلیپهای راهنمای کوتاهی را برای پیدا کردن آیتم مشاهده نماییم.
با این که بخش Game Help به نظر فوقالعاده میرسد، اما باید اشاره کنیم که احتمالا در تمام بازیهای پلی استیشن 5 در دسترس نخواهند بود و تنها بازیبازانی که مشترک سرویس پلی استیشن پلاس هستند میتوانند از خدمات آن استفاده نمایند.
به نظر میرسد بیشتر در بازیهای انحصاری کنسول پلی استیشن 5 شاهد بخش کمک رسانی باشیم.

میزان دمای میانگین کنسول پلی استیشن 5 و ایکس باکس
گرمایی که از چیپ مرکزی و سخت افزار کنسولهای نسل بعدی ایجاد میشود، باید به بهترین شمکل ممکن دفع شده و جریان هوا داخل سیستمهای جدید ایجاد شود.
شرکت مایکروسافت برای خنک سازی ایکس باکس سری ایکس، یک راهکار جالب دارد و با استفاده از یک فن خنک کننده بزرگ در بالای کنسول، هوا را در تمام قسمتهای داخلی به جریان میاندازد.
البته در هفتههای گذشته شایعه شده بود که سری ایکس به شدت داغ میشود و حرارت غیر معمولی را از خود منتشر میکند اما طبق بررسیهای انجام گرفته، مشخص شد که این موضوع صحیح نیست و ایکس باکس سری ایکس حتی از ایکس باکس وان ایکس (Xbox One X) نیز دمای کمتری دارد.
در آن سوی میدان، سونی برای خنک کردن کنسول پلی استیشن 5، بسیار محتاط بوده و با طراحی بزرگ و و پر حفرهای که برای کنسول جدید در نظر گرفته، سعی دارد پلی استیشن 5 را به بهترین حالت ممکن خنک نگه دارد.
هنوز تست دقیقی از میزان دما و گرمای کنسول نسل نهمی سونی انجام نشده اما با وجود اندازه بزرگ و فضای داخلی قابل توجه کنسول و البته فن خنک کننده بزرگ و شیارهای بسیاری روی سطح، میتوان به شکل کامل به خنک ماندن پلی استیشن 5 ایمان داشت.

کنترلر انقلابی و جدید دوال سنس
در نسل جدید و با پلی استیشن 5، قرار است نسلی جدید از کنترلر معرفی شود که دوال سنس (DualSense) نام دارد. دوال سنس قطعا شباهتهای زیادی با دوال شاک 4 دارد اما میزان تفاوتها و رشد این کنترلر به اندازهای است که بتوان به آن، نسل کاملا جدیدی از کنترلر گفت.
اگر دوست دارید از قابلیتهای منحصر به فرد و جدید دوال سنس اطلاع پیدا کنید، ادامه مطلب را از دست ندهید.
همان طور که گفته شد، تفاوتهای زیادی بین دوال سنس (کنترلر پلی استیشن 5) و دوال شاک 4 (کنترلر پلی استیشن 4) وجود دارد. یکی از مهمترین این تفاوتها، وجود تریگر (ماشههای R2 و L2) سازگار و انعطاف پذیر در دوال سنس است.
به لطف فناوری پشت این تریگرهای سازگار، میزان درگیر کنندگی و سفتی و سختی آنها بنا به موقعیت شما درون یک بازی ویدیویی، متغیر است و به صورت پویا و داینامیک، با تغییر مواجه میشود.
به عنوان مثال، اگر میخواهید با یکی از تریگرها، درون یک بازی ویدیویی، یک کمان را بکشید و آن را آماده شلیک کنید، میزان مقاومت تریگر افزایش پیدا خواهد کرد و تجربه واقعیتر و همه جانبهتری را به شما ارائه خواهد داد.
یا در هنگام راندن یک اتومبیل روی یک سطح سنگلاخی، میزان مقاومت تریگر به صورت هوشمند، کاهش یا افزایش پیدا میکند.
شباهت دوال سنس با دوال شاک 4
این یکی از راههایی است که سونی قصد دارد به وسیله آن، تجربه عناوین را برای شما لذت بخشتر و درگیر کنندهتر کند.
یکی دیگر از فناوریها و تغییراتی که در دوال سنس شاهد آن هستیم، Haptic feedback یا بازخوردهای هپتیک است که باعث میشود رفتار هوشمندانهتری را از کنترلر شاهد باشیم.
شرکت سونی در نسلهای گذشته، برای لرزش کنترلر در مواقع خاص، از رامبل (Rumble)های کلاسیک استفاده میکرده و این فناوری از زمان پلی استیشن 1 تا پلی استیشن 4، جزئی از کنترلرهای دوال شاک بوده است.
رامبلها در طول چند دهه، با لرزش کنترلر، حس خوب و باور پذیری را به بازیبازان القا میکردند اما حالا در نسل جدید، قرار است Haptic feedback استفاده شود.
با استفاده از Haptic feedback، لرزش کنترلر به شکل هوشمندانه و قابل برنامه ریز انجام میشود و طیف وسیعتری از بازخوردهای مختلف را با خود به همراه دارد که سازندگان هر بازی برای آن برنامه ریزی میکنند

معماری سخت افزاری RDNA 2
برای کسانی که آن چنان با سخت افزار آشنا نیستند، باید بگوییم که هر سه کنسول ایکس باکس سری ایکس، سری اس و پلی استیشن 5 از یک نوع معماری سخت افزاری برای پردازنده گرافیکی استفاده میکنند و نام این معماری جدید، RDNA 2 است.
RDNA نام یک معماری جدید برای GPU از طرف شرکت AMD است که بر مبنای تراشههای 7 نانومتری هستند.
به عنوان مثال، کارتهای گرافیک RX 5700 و RX 5600 از نوع معماری و ساختار RDNA هستند اما RDNA 2، جدید ترین نسل معماری شرکت AMD برای تولید پردازنده گرافیکی به شمار میرود.
ویژگی کارتهای گرافیک جدید
کارتهای گرافیک جدیدی که اخیرا به وسیله AMD معرفی شده (سری RX 6000)، دارای معماری RDNA 2 هستند.
حال، باید اشاره کنیم که کنسولهای نسل نهمی سونی و مایکروسافت نیز در بخش پردازنده گرافیکی، دارای معماری سخت افزاری نسل جدید RDNA 2 هستند.
طبق اطلاعاتی که در اختبار ما قرار داده شده و حداقل روی کاغذ، میتوانیم بگوییم که ایکس باکس سری ایکس، با داشتن واحد های محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول پلی استیشن 5، بیشترین توان سخت افزاری برای پردازنده گرافیکی را دارد.
البته برای انجام مقایسه های این چنینی، بهتر است بازیهای نسل بعدی را روی هر کنسول آزمایش کرده و نتایج را گزارش دهیم.

تواناییهای شتاب دهی سخت افزاری
همان طور که گفته شد، تمامی کنسولهای نسل نهمی سونی و مایکروسافت از معماری سخت افزاری RDNA 2 برای پردازش گرافیکی استفاده میکنند اما این معماری جدید از طرف AMD، دقیقا چه ویژگی هایی بزرگ و خوبی دارد؟
خوشبختانه باید بگوییم که با استفاده از معماری RDNA 2، ویژگیهایی برای کنسولهای نسل نهم به وجود آمده که تا پیش از این آنها را حداقل در فضای کنسولها، مشاهده نکرده بودیم.
به عنوان مثال، پردازنده جدید روی کنسول های ایکس باکس سری ایکس و پلی استیشن 5 از فناوری Ray Tracing بهره میبرند که صحنههای زیباتر و واقع گرایانه تری را در بازیهای ویدیویی به بازیبازان نشان میدهد.
علاوه بر این، قابلیتی به نام Mesh Shaders وجود دارد که کار بازی سازان و توسعه دهندگان را در خلق اشکال هندسی پیچیده تر و انعطاف پذیرتر، راحت میکند.
به همه این موارد، قابلیت و فناوری جدید Variable Rate Shading (شیدینگ به صورت هوشمند و با صرفه جویی در تقاضا) و البته ویژگی Sampler Feedback (یک روش و فناوری جدید برای افزایش تاثیر مموری و پهنای باند) را نیز اضافه کنید تا معماری جدید RDNA 2 به یک جزء فوقالعاده در سخت افزار کنسولهای نسل نهمی تبدیل شود.

دوره جدید به اشتراک گذاری محتوای بازیها
در نسل هشتم کنسولها و با کنسول پلی استیشن 4، شاهد اضافه شدن یک کلید یا دکمه کاملا جدید روی کنترلر دوال شاک 4 بودیم که دکمه اشتراک یا Share Button نام داشت.
با استفاده از این کلید کاربردی و جالب، بازیبازان میتوانستند از بازی ویدیویی یا محتوای مورد نظر خود، فیلم و تصویر بگیرند و آن را روی شبکهها و رسانههای مختلف، به اشتراک بگذارند یا به ویراش آنها بپردازند.
حال، این کلید اشتراک، جای خود را به کلید خلق کردن یا Create داده است. با این که مکان این دکمه را روی کنترلر دوال سنس دیدهایم.
اما متاسفانه اطلاعات چندانی درباره آن نداریم شرکت سونی و تیم پلی استیشن تا کنون به صورت اختصاصی درباره کلید Create صحبت نکردهاند و نمیدانیم با استفاده از آن، چه امکاناتی به دست خواهیم آورد.
قابلیت جدید
در آن سمت میدان نیز مایکروسافت برنامههای جدیدی برای بحث به اشتراک گذاری محتوای مخصوص و منحصر به فرد بازیبازان دارد.
قابلیت Share از طریق یک دکمه در نسل هشتم برای کنترلر کنسول ایکس باکس وان وجود نداشت اما حالا برای کنترلر کنسول ایکس باکس سری ایکس و البته سری اس، در نظر گرفته شده است.
وجود دکمه اشتراک گذاری روی کنترلر ایکس باکس وان، شاید مهمترین تغییر آن برای بازیبازان باشد.
با این که وجود دکمه اشتراک گذاری، قابلیت جدید و ساختار شکنی محسوب نمیشود، اما قطعا میتواند فضا را برای بازیبازانی که به ثبت و ضبط و به اشتراک گذاری تصاویر گیمپلی و ویدیوهای بازی خود علاقه مند هستند، بیشتر باز نماید.

ویژگیهای دسترسی جدید برای پلی استیشن 5
شرکت سونی با کنسول پلی استیشن 5 قصد دارد نوع و میزان راحتی دسترسی به کنسول خود را برای تمامی افراد، دستخوش تغییر کند و به صورت کلی به بازیبازان امکانات بیشتری برای کنترل کنسول خود بدهد.
به عنوان مثال، کاربران هماکنون میتوانند با استفاده از میکروفون قرار گرفته درون کنترلر دوال سنس، صدای خود را به آسانی به نوشتار تبدیل نمایند و فرایند صحبت کردن را راحتتر سازند.
همچنین میتوان چینش و کاربرد دکمههای مختلف کنترلر را به دلخواه تغییر داد، کاری که پیش از این روی کنسولهای پلی استیشن ممکن نبود.
علاوه بر این، میتوان رنگها را برعکس کرد تا تمام کاربران بتوانند به خوبی تصویر را برای خود تنظیم کنند.
همچنین بد نیست اشاره کنیم که حالا یک خواننده صفه یا Screen Reader نیز برای پلی استیشن 5 در نظر گرفته شده که باعث میشود کاربرانی که کم بینا یا نابینا هستند، بتوانند نوشته های روی صفحه را بخوانند و مشکلی از این بابت نداشته باشند.
همچنین کسانی که ناشنوا هستند نیز میتوانند با نوشتن و تایپ کردن، منظور خود را به سیستم برسانند. تمام این ویژگیها برای دسترسی راحتتر و هر چه بیشتر کاربران مختلف در نظر گرفته شده که اقدامی ستودنی است.

ظاهر هیجان انگیز کنسولهای نسل جدید
این یازده نکته مهم و ضروری، شاید مواردی باشد که شما را برای خرید کنسولهای نسل نهمی پلی استیشن 5 یا ایکس باکس سری ایکس/اس ترغیب کند و موجب آشنایی هر چه بیشتر شما با این محصولات جدید شوند.
هر فرد با توجه به اولویتها و نیازهای خود از نسل بعدی کنسولها، محصول مورد نظر را از بین کنسولهای سونی و مایکروسافت انتخاب میکند و امیدوار است که تا انتهای نسل و در سالهای پیش رو، از انتخاب خود پشیمان نشده و بهترین استفاده را از آن ببرد.
اما فارغ از هر گونه انتخاب شخصی، نمیتوان انکار کرد که از نظر ظاهری، سخت افزاری و بازیهای ویدیویی، به شدت هیجان انگیز و ترغیب کننده هستند و میتوانند ما را راضی نمایند.
نظر شما در مورد کنسولهای پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس چیست؟ با توجه به توضیحات ارائه شده، قصد خرید کدام یک از کنسولهای نسل نهم را دارید؟ نظرات خوب خود را با رسانه برات نیوز به اشتراک بگذارید.