به نظر نمیرسد که شرکت اینتل، سال خوبی را پشتسر گذاشتهباشد. پس از اینکه هفته گذشته در گزارشات مالی فصل دوم این شرکت اعلام شد که آنها در ساخت پردازنده ۷ نانومتری خود با شکست مواجه شدهاند، حالا اخباری به گوش میرسد که سرورهای اصلی این شرکت هک شدهاند. گفته میشود در جریان هک شدن شرکت اینتل حدود ۲۰ گیگابایت از اطلاعات محرمانه آنها به سرقت رفتهاست و در سطح اینترنت منتشر شدهاست.
به گزارش برات نیوز، این اتفاق برای اولین بار توسط یک مهندس نرمافزار به نام « تیل کوتمن » اطلاعرسانی شدهاست. آقای کوتمن روز پس از این سرقت، ایمیلی حاوی فایلهای سرقت شده را از جانب یک هکر ناشناس دریافت کردهاست.

وبسایت ZDNet که جزئیات این سرقت هکری را به کمک کارشناسان مسائل امنیت و شخصیسازی از ابتدا دنبال کردهاست، تایید کردهاست که اطلاعات لو رفته بسیار با ارزش بودهاند. گفته شدهاست که در جریان هک شدن شرکت اینتل ، فایلهایی از این شرکت به بیرون درز کردهاست که در آنها نتیجه تحقیقات شرکت در زمینه هوش مصنوعی و همچنین نتیجه کار طراحان اینتل بر روی تراشههای مختلف مانند اطلاعات فنی، راهنمای محصول و کتابچههایی مربوط به استانداردهای داخلی این شرکت وجود داشتهاست که به نظر میرسد که شرکت اینتل از سال ۲۰۱۶ در حال جمعآوری این اطلاعات بودهاست.
خوشبختانه، هک شدن شرکت اینتل موجب آسیب دیدن منافع مشتریان و کارمندان این شرکت نشدهاست و به نظر میرسد که تنها هدف این حمله هکری، سرقت اطلاعات محصولات اینتل بودهاست و تلاشی برای استخراج اطلاعاتی که در مورد مشتریان در این شرکت ثبت شدهاست، انجام نگرفتهاست. اما خبر بد این است که چون رمزعبور BIOS شبکه سیستمهای شرکت اینتل لو رفتهاست و هکرها از آن برای سرقت اطلاعات استفاده کردهاند، ممکن است در آینده نیز دوباره با شیوههایی مانند مهندسی معکوس و دستکاری سیستم امنیتی؛ هکرها دوباره اقدام مشابهی را انجام دهند و محصولات کنونی یا بعدی این شرکت را تهدید کنند و آینده اینتل را در خطر قرار دهند.

اما شرکت اینتل تا به حال، موضوع هک شدن را انکار کردهاست اما امکان اینکه برخی از اطلاعات محرمانه این شرکت به خارج از آن انتقال پیدا کردهاست را رد نکردهاست. مسئولان این شرکت اعلام کردهاند که در حال رسیدگی به این موقعیت هستند. آنها اظهار میکنند که اطلاعات مذکور، متعلق به منابع اینتل هستند و در مرکز طراحی این شرکت تولید شدهاند که در این مرکز اطلاعات زیادی راجع به مشتریان، شرکا و طرفهای قرارداد این شرکت ثبت شدهاست و همهی این اطلاعات برای تعداد زیادی از کارمندا اینتل در دسترس هستند. به همین خاطر مسئولان این شرکت احتمال هک شدن توسط یک فرد خارجی را کاملا رد میکنند و معتقد هستند که فردی از درون این شرکت به این اطلاعات دسترسی پیدا کردهاست و پس از بارگزاری اطلاعات مورد نیاز خود، بخشی از اطلاعات را هم در سطح اینترنت منتشر کردهاست.