اخبار اقتصادیاقتصاد

کمک داوطلبانه به تایلند برای جلوگیری از شیوع کرونا

کمک داوطلبانه

این روزها تایلند به شدت در حال فعالیت در حوزه بهداشت و مبارزه با بیماری کرونا است و اقداماتی مانند کمک داوطلبانه به کارمندان بهداشت، کنترل شدید مرزها و ایجاد فاصله اجتماعی را برای گشایش هر چه زودتر کسب و کارها و بازگشایی اقتصاد خود را در پیش گرفته است. با برات نیوز همراه باشید.

این کشور اولین کشوری بود که مورد کرونا پس از چین در آن دیده شد و تا کنون حدود 3100 مورد ابتلای روزانه داشته است. اکنون تایلند درصدد است که به اقتصاد خود جانی دوباره دهد.

رستوران‌ها و مراکز خرید مجددا باز شده‌اند و بسیاری از هتل‌ها پذیرای گردشگران داخلی هستند. با شروع فعالیت، بخشی از استراتژی جلوگیری از موج دوم ویروس کرونا، ایجاد شبکه‌ای با بیش از 1 میلیون داوطلب حوزه درمان است که روی پرونده‌ها نظارت کرده و به درمان هرچه زودتر بیماران کمک می‌کنند.

کمک داوطلبانه در حوزه خدمات درمانی

ریچارد براون، یکی از مسئولین سازمان جهانی بهداشت در بانکوک در این مورد گفت: آنها سربازان خط مقدم درمان هستند. وی افزود ظرفیت این کشور برای انجام سریع ردیابی علائم و محدود کردن تعاملات فرد کم است و افرادی برای این کار به صورت داوطلبانه به کمک ما خواهند آمد تا وظایفی مانند بررسی علائم و نشانه‌های افرادی که وارد یک روستا یا شهر می‌شوند را انجام دهند. برای مثال در پرونده شماره 3018، یک مرد 39 ساله بدون نشانه که پس از کار در شهر پوکت، به شهر چیانگ مای بازگشته بود، توانسته بود افراد زیادی را مبتلا کند.

عموم مردم رهنمودهای دولت در مورد رعایت فاصله اجتماعی و بهداشت را رعایت می‌کنند. براساس بررسی وزارت بهداشت ، تقریباً همه افراد در فضای عمومی ماسک می‌زنند و حدوداً دو سوم سعی می کنند دو متر را از دیگران فاصله خود را حفظ کنند.

 براون گفت: “جامعه تایلند سرمایه اجتماعی بالایی دارد.احساس مسئولیت و وظیفه نسبت به افراد دیگر بسیار قوی است.” در عین حال ، احتمال موج دوم می تواند دولت را همچنان بر تاکید بر حفظ فاصله و استفاده از ماسک و دستکش متمرکز نگهدارد.

سهام شرکت های تایلندی امسال پس از شیوع کرونا در حال کاهش است و پس از تخمین درآمد، ارزشگذاری به رکود رسیده است. این پیشگیری‌ها فعلا ادامه می یابد حتی اگر زندگی را از حالت عادی دور کرده باشد.

 تایلند تحت شرایط اضطراری قرار دارد و بیشتر پروازهای بین المللی ورودی تا ژوئن ممنوع است. انتظار می رود پس از آن فقط افراد خارجی از مناطقی که ویروس را تحت کنترل گرفته باشند، مجاز باشد. این یک چالش بزرگ برای کشوری است که تقریباً یک پنجم تولید ناخالص داخلی آن به توریسم وابسته است.

تازه های برات نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید